Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

BLUSER FRA RABENS SALONER

Rabens Saloner bluse

Er du på udkig efter en bluse, der kombinerer et strejf af boheme og rock 'n roll? Så er en Rabens Saloner bluse det perfekte valg for dig. Dette danske brand er kendt for sine unikke, håndlavede design, der fanger essensen af både østlig og vestlig æstetik.

Unikke bluser til dig, der ikke er bange for at skille dig ud

Bluser fra Rabens Saloner er resultatet af enestående håndværk, hvilket du både vil kunne se og mærke, så snart du får en i hånden. Der er altså tale om kvalitet, hvilket priserne også afspejler. Ikke nok med at bluserne er perfekte for dig, der går op i materialevalg og eksklusivitet, så er de også det rette valg, hvis du som person gerne vil skille dig ud – og, sidst men ikke mindst, hvis ikke du er bange for anderledes snit og spændende farver.

Hver bluse er omhyggeligt produceret med unikke farveteknikker, som bl.a. tie-dye, og for disse bluser kan du være sikker på, at ikke to er ens. Med en tie-dyed bluse får du altså en  bluse, som er helt unik. Derudover kan du forvente skønne mønstre, som vil tilføje et legende og kunstnerisk touch til din garderobe, og de udsøgte materialer sikrer en behagelig og luksuriøs oplevelse hver gang du bærer dem.

Bag om Rabens Saloner

Historien om Rabens Saloner begynder i 2007, da Birgitte Raben grundlagde brandet med en vision om at kombinere det traditionelle håndværk fra Østen med moderne skandinavisk design. Som kreativ direktør tilbringer Birgitte halvdelen af året i København og den anden halvdel på Bali, hvor hun samarbejder tæt med lokale håndværkere og skræddere. Dette samarbejde skaber en unik fusion af østlige teknikker og vestlig æstetik, hvilket afspejles i de tidløse og kreative kollektioner.

Rabens Saloner har gennem årene etableret sig som et synonym for afslappet elegance med en kant af rock 'n' roll, hvor hver kollektion fejrer individualitet og frihed, ligesom at brandet inspirerer og skaber tøj, der får kvinder til at føle sig smukke Hos byKalstrup er vi faldet pladask for det eksklusive danske brand, og vi håber, du vil finde lige så meget glæde ved dets smukke bluser og øvrige kollektioner som vi gør.