Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

IVYLEE COPENHAGEN


“For the passion and love of shoes”

Ivylee Copenhagen er som navnet indikerer dansk og skabt af Kirstine Holgaard i 2014. Designtanken bag Ivylee Copenhagen er ambitionen om at skabe fodtøj til den kræsne pige, der værdsætter passioneret design og tydeligt forener attitude og formfuldendthed i samme ligning. Tesen bag Ivylee Copenhagen er fuld fokus på grundidéen – nemlig komfort til pigen, der alle ugens dage ønsker moderigtige og stilfulde forkælelser til sine fødder og sit look. Kort sagt sko, støvler og sandaler til både job, fritid og fest.

Vi elsker den lettere rockede, rå og på samme tid underspillede feminine formfuldendthed, som Ivylees design står for. Og på fantastisk vis får du velvære til dine fødder samtidig – hvem vil ikke gerne være cool og edgy på den afslappede, feminine måde? – og på samme tid undgå klemte fødder og trætte fodsåler.

Ivylee Støvler

Skandinavisk og simpelt design kendetegner Ivylee Copenhagen og især deres ikoniske støvler Stella og Evy er blevet designklassikere inden for gennemført, cool, rå og langtidsholdbart støvledesign. Evy ankelstøvlen kan desuden med fordel og meget smukt bruges på dage, hvor du ønsker et mere afslappet og boheme look.

Ivylee Sandaler

Modellen Laura er blandt de mest populære sandaler inden for Ivylee Copenhagens sommerkollektioner. Som i alle de øvrige designs fra Ivylee Copenhagen er komfort i højsæde – du vil altid trives i dine Ivylee design sandaler på fødderne og samtidig føle dig smart og godt tilpas. Sandalen har et let og luftigt design men stadig med dejlig støtte.

Ivylee Copenhagen som dit foretrukne skovalg

Det er ikke for sjovt, når Ivylee bestræber sig på at designe lige præcis dine skofavoritter – intet er tilfældigt, når designstregerne sættes og med dét for øje, at gøre både dit look edgy og moderne men samtidig opnåeligt i såvel velvære som prisniveau. Hvad enten du vælger sko, støvle, sandal fra Ivylee til dine fødder, adder du passion, attitude, fashion og skandinavisk cool design til dit look.

Få den bedste personlige service online

Vi bestræber os efter at give den bedste og samme personlige service til vores kunder online, som i vores fysiske butikker. Derfor kan du altid kontakte os uanset, hvilket spørgsmål du måtte have. Mangler du vejledning eller inspiration indenfor fantastiske Ivylee Copenhagen, så kan du altid klikke ind på vores sociale medier. Besøg os på Facebook & Instagram - @kalstruplivsstilshus, her deler vi opslag flere gange dagligt. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice - vi er altid klar til at hjælpe dig med styling. Du kan ringe til os på 21 13 60 40 eller skrive til mail@bykalstrup.dk.

Du får fri fragt på køb over 400 kroner her hos os. Og vi garanterer dig at vi sender produkterne dag til dag - det vil sige at du er garanteret en leveringstid på 1-3 hverdage. Du har også fri retur ved køb for over 400 kroner.