Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

JDY


Feminine styles til den modebevidste kvinde

JDY giver dig mulighed for at ændre i din garderobe ofte, og for at følge de ofte skiftende tendenser indenfor modeverdenen. JDY er til kvinder i alle aldre, og vi garanterer noget til enhver smag og stil. Du finder enkle basis items, flotte print og mønstre, denim, farver og fine detaljer. Shop både lækre komfortable jeans og smukke kjoler - Behagelige strik og smarte t-shirts samt toppe. Det er nemt at sammensætte tøjet fra JDY med andre brands, og det passer derfor ind i enhver kvindes garderobe.

Hos byKalstrup finder du et bredt sortiment af moderigtige styles til den stilbevidste kvinde fra JACQUELINE de YONG. Du vil altid kunne finde de nyeste lækre items hos os. Hold endelig øje med vores side og tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du altid kan se de seneste JDY nyheder.

JDY - Basic

Ønsker du garanti for basis styles i god kvalitet, så er JDY det rigtige brand for dig. Du kan både shoppe basic- toppe, t-shirts, shorts og jeans - det kunne blandt andet være den populære Singlet Jersey Top, som vi altid har på lager. Du finder også et bredt sortiment indenfor denim i vores basic sortiment- alt sammen til gode priser. Shop din basic garderobe på byKalstrup.

Kjoler og Nederdele

Du kan både shoppe kjoler og nederdele til hverdagen og til festlige begivenheder. Du finder både kjoler i et enkelt design, som du kan pifte både op og ned, alt efter ønske. Og så finder du festlige kjoler med smukke detaljer - det kunne blandt andet være bestselleren, Fabio Lace Dress. Nederdele finder du i et væld af farver samt flotte print og mønstre. Du kan shoppe både korte nederdele, midinederdele og maxinederdele hos byKalstrup. Shop enkle, unikke og stilfulde kjoler og nederdele her.

Toppe og T-shirts

Er du både på udkig efter en top eller t-shirt som du kan style til alle former for begivenheder, så finder du med garanti et bred udvalg hos JDY - om det er med tynde stropper, korte ærmer eller lange ærmer. Shop toppe og t-shirts med smarte print, skønne farver og flotte detaljer. Vi garanterer et udvalg af items i den bedste kvalitet til de bedste priser.