Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

ELSK TIL KVINDER


ELSK til kvinder

Er du vild med bæredygtig mode, der tager afsæt i den nordiske natur, må du ikke gå glip af tøj fra det danske brand ELSK. Deres kollektioner tilbyder en masse styles og tilbehør, som man ikke kan andet end at ELSKe, såsom T-shirts, sweatshirts, huer og fede net. Udforsk vores udvalg af ELSK til kvinder og find dine basics-varer.

Dyk ned i vores udvalg af ELSK-tøj

Uanset om du har en mere afslappet eller elegant stil, kan du ikke komme udenom, at du bør have et solidt sortiment af såkaldte ‘essentials’ i garderoben, og det er lige netop disse, som er fokus for ELSK-mærket. Gå på opdagelse i udvalget af ELSK-tøj her på siden, hvor hvert design kombinerer en afslappet simplicitet med elementer fra naturen, som går op i en højere enhed. Vi elsker for eksempel at bruge deres T-shirts i milde farver sammen med et par fede jeans eller med en sofistikeret nederdel i satin, alt efter hvilket udtryk du går efter. Deres sweatshirts er også fantastiske at have på ud over, når temperaturen daler om efteråret, men de kan også snildt bruges til at skabe styles med udgangspunkt i casualwear. Om vinteren kan du altid bruge en af deres varme, farverige huer som prikken over i’et.

Bag om ELSK

Ved Danmarks nordvestkyst finder du Thy og hjemsted for det danske tøjbrand ELSK. Mærket blev grundlagt i 2013 af Lars Riis og Lucas Leszczynski, som begge havde en kærlighed til skønt design med afsæt i bæredygtighed. Meget af deres inspiration henter de i den smukke, men også barske natur i og omkring Thy, og derfor er deres mål også at værne om deres inspirationskilde, fordi det er ‘ordentligt’. Derudover forærer ELSK 1 % af deres omsætning til “1 % for the Planet”, en miljøorganisation, der arbejder på at formindske mængden af plastik i verdenshavene.

For at gøre op med tidens tendens til overforbrug, hvor det handler om at have det nyeste af det nyeste, er slow fashion essensen i deres kollektioner. ELSK fremstiller derfor tøj i et tidløst design, så du får nogle flotte styles i garderoben, der aldrig kommer til at gå af mode, heriblandt deres ikoniske T-shirts og sweatshirts. For at sikre en miljøvenlig produktion anvender de udelukkende kvalitetsmaterialer såsom økologisk bomuld, der bevarer udseende og pasform vask efter vask.

Hos byKalstrup ELSKer vi at støtte brands, der arbejder hårdt for at gøre en positiv indvirkning på modeindustrien, og derfor er vi stolte af at forhandle varer fra ELSK til kvinder.