Levete Room

Leveté Room er inspireret af klassisk skrædderkunst og ideen om den parisiske "gentlewoman". Hun går med en selvsikkerhed, der ikke kun sidder ude på tøjet – selvom det selvfølgelig kan læses i hendes stil. Hun blander gerne maskuline silhuetter ind i sin feminine garderobe for et mere stilrent, sofistikeret look. Shop et kæmpe udvalg af designs fra Leveté Room hos byKalstrup

Leveté Room - Modetøj i topkvalitet

Leveté Room er et forholdvis nyt brand i det danske modebillede. Torben Brodersen & Thomas Viller lancerede den første kollektion 2018, og det er gået stærkt for brandet siden. Dette tøjmærke holder af et skandinavisk fundament med lidt af Paris bygget ovenpå, så her vil du finde lidt mere eksotiske farvevalg og snit end hos de fleste danske mærker. Et af deres kendetegn er deres unikke, håndtegnede prints, der ubesværet blander sig med deres uld, ruskind, silke, satin og velour for et fuldendt, feminint og flot look.

Hos byKalstrup finder du et bredt udvalg af designs fra Leveté Room, og vi vælger altid de bedste nyheder til dig! Shop smukke lette kjoler, lækre comfy strik, klassiske bukser og basis styles. Du kan nemt style de forskellige designs med resten af din garderobe, og uanset kropstype, så kan du bære Leveté Room.

Få den bedste personlige service online

Vi bestræber os efter at give den bedste og samme personlige service til vores kunder online, som i vores fysiske butikker. Derfor kan du altid kontakte os uanset, hvilket spørgsmål du måtte have. Mangler du inspiration til hvordan du kan style de lækre designs fra Leveté Room, så kan du altid klikke ind på vores sociale medier. Besøg os på Facebook & Instagram - @byKalstrup, her deler vi opslag flere gange dagligt. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice - vi er altid klar til at hjælpe dig med styling. Du kan ringe til os på 21 13 60 40 eller skrive til mail@bykalstrup.dk.

Leveté Room - Fri fragt & Gratis retur

Du får fri fragt på køb over 400 kroner her hos os. Og vi garanterer dig at vi sender produkterne dag til dag - det vil sige at du er garanteret en leveringstid på 1-3 hverdage. Du har også fri retur ved køb for over 400 kroner.