Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

BLAZERE FRA MBYM

mbyM blazer

Blazeren er populær som aldrig før til kvinder. Modebilledet lige nu afspejler en blazere med en løs pasform, mere kantede linjer og en regnbue af farver – ude er således den klassiske habitjakke, der er faconsyet, mere blød i udtrykket og sort. Hos byKalstrup kan du finde mbyM blazere, der matcher tidens trend og er alletiders til at løfte dit outfit til det næste niveau.

En elegant blazer, der passer til lidt af hvert

En blazer er typisk fremstillet i en let kvalitet, hvilket gør den velegnet som en overgangsjakke, der tilfører et afslappet og stilfuldt udtryk. Blazere fra mbyM tilbyder forskellige design, så du altid kan finde præcis den blazer, der passer til dit behov. Uanset om det er til arbejdsrelaterede anledninger eller festlige begivenheder, vil du aldrig gå galt i byen med en mbyM blazer.

Den klassiske blazer er et alsidigt valg, der kan bruges året rundt. Den fungerer som en praktisk overgangsjakke på kølige sommeraftener, et ekstra lag på kolde vinterdage eller som det perfekte tilbehør til sommerfesten. De lette materialer egner sig perfekt til sommerhygge, mens en mere formel udgave i en mørkere farve blazer sender et seriøst signal.

Hvordan styler jeg min blazer?

Hvis du er ude efter et afslappende look, kan du kombinere din blazer med et par jeans og en simpel bluse. Tilføj et par sneakers for et afslappet, men stilfuldt look. Går du efter en business casual-stil til en dag på kontoret, er en skjorte, bukser og støvler din go-to. Skal du til et festligt arrangement, er kjoler og hæle aftens outfit.

Ligegyldigt hvad, er en blazer fra mbyM et godt valg til garderoben. Og for at gøre det hele lidt nemmere tilbyder vi fri fragt for ordrer over 400 kr. til din nærmeste GLS pakkeshop samt 30 dages fortrydelsesret. Du er også mere end velkommen til at besøge os i vores butik på Torvet 3, 9492 Blokhus, hvor du også kan afhente din ordre mod et posegebyr på 4 kr.