Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

FORTE FORTE


Søskendeprojekt med hjerte og personlighed

Forte Forte blev grundlagt i 2002 som et søskendeprojekt. Giada og Paola Forte begyndte deres passionerede rejse ind i tekstilbranchen med at fremstille håndsyede T-shirts. Visionen om at producere unik og original mode med noget ekstra personligt i hvert stykke tøj var drivkraften for det ambitiøse søskendepar, der i begyndelsen drev Forte Forte-projektet fra deres barndomshjem med salg fra husets garage.

Giada og Paola Forte vidste helt intuitivt, at de havde fat i noget stort – og det er vi hos byKalstrup.dk taknemmelige for i dag. Det betyder nemlig, vi stolte og beærede kan forkæle mange kræsne og kvalitetsbevidste modeelskere med den smukkeste italienske mode både online og i vores fysiske butik.

Shop Forte Fortes eksklusive kollektioner hos byKalstrup.dk

Forte Forte som designvirksomhed har i dag, mange kollektioner senere, vokset sig stor og betydningsfuld – og de oprindelige ambitioner holder hele vejen. Fire gange om året lancerer Forte Forte storslåede kollektioner med afsæt i tøjbranchens bedste kvaliteter og design, der har deres helt eget udtryk og taler til den feminine og luksuriøse boheme-pige. De er kendt for deres fantastiske silkematerialer, og i dag producerer Forte Forte bukser såvel som toppe i den lækre silkekvalitet.

De er samtidig også specialister i toppe og smukke skjortebluser syet i den fineste og tyndeste bomuld, der giver looket det helt særegne italienske islæt. Du finder ingen som Forte Forte, der kan kræse om både design, materialer, farver og prints, så alle dele går op i en højere enhed på smukkeste og mest luksuriøse vis.

Har du først én gang forelsket dig i Forte Forte, bliver det sandsynligvis en kærlighedshistorie, der varer ved. Forte Fortes kollektioner sprænger alle skalaer og arbejder sig direkte ind i en niche i modebranchen, hvor de har fundet deres helt egen og unikke plads. Ingen øvrige tøjmærker kan sammenlignes med dette smukke, feminine, stilsikre, fuldendte boheme-look.

Køb et par smukke Forte Forte-bukser eller en Forte Forte-kjole og få en klassiker for livet

Forte Forte er stærk på alle dele til dit klædeskab – uanset om du leder efter den perfekte top, skjortebluse, kjole eller buks – selv tørklæder designer Forte Forte med ekstra elegance og kvalitetsbevidsthed. Går du efter det mest eksklusive til dig selv, så er Forte Forte lige dig. Og når først du er blevet fan, har du lyst til at iklæde dig den skønne, italienske luksus til både hverdag og fest. Velkommen i klubben – hos byKalstrup.er er vi allerede helt vilde med alt, der kommer fra Forte Forte.

Få den bedste personlige service online

Vi bestræber os på at give den samme gode og personlige service til vores kunder online som i vores fysiske butikker. Derfor kan du altid kontakte os uanset, hvilket spørgsmål du måtte have. Du kan ringe til os på 21 13 60 40 eller skrive til mail@bykalstrup.dk. Husk også, at du får fri fragt på køb over 400 kroner her hos os. Og vi garanterer dig, at vi sender produkterne dag til dag – det vil sige, at du er garanteret en leveringstid på 1-3 hverdage. Du har også fri retur ved køb for over 400 kroner.