forte forte

Forte forte er mere end blot smukt tøj – det er følelser – passioneret italienske designs, der rammer én lige i hjertet. Forte forte er kort sagt helt unikt tøjdesign produceret i de smukkeste, mest kvalitetsbevidste materialer. Hos italienske forte forte finder du udelukkende smukt og delikat design, der absolut taler til den allermest kræsne forbruger. Kik med og lad dig forføre af forte fortes fortryllende univers af silke, eksklusiv bomuld og viskose på smukke prints.
Top in Cotton-Silk Voile
DKK 1.800,00
Top in Cotton-Silk Voile
DKK 1.800,00
My Shirt
forte forte My Shirt
DKK 2.800,00
My Dress
forte forte My Dress
DKK 3.400,00
My Top
forte forte My Top
DKK 2.150,00
My Shirt
forte forte My Shirt
DKK 1.850,00
My White Pants
forte forte My White Pants
DKK 2.500,00
Crash Satin Wrap Top
DKK 1.650,00
My Skirt
forte forte My Skirt
DKK 2.300,00

”Each one of us has a pair of wings, but only who dream learn how to fly” jim morrison, 1972-1971 “ here we are” Giada og Paola Forte

Forte forte er oprindeligt stiftet i 2002 og startede som et søskendeprojekt. Giada og Paola Forte begyndte deres passioneret rejse ind i tekstilbranchen med at lave håndsyede t-shirts. Visionen om at producere noget unikt og originalt med afsæt i noget ekstra personligt over hver stykke tøj, var drivkraften for det ambitiøse søskendepar, der til en opstart drev forte forte projektet fra deres barndomshjem med salg fra husets garage. Fra starten vidste Giada og Paola Forte helt intuitivt, at de havde fat i noget stort – og det er vi hos KALSTRUP LIVSSTILSHUS super taknemmelige for i dag. Det betyder nemlig, vi stolt og beæret kan forkæle mange kræsne og kvalitetsbevidste tøjforbrugere med salg af

Forte fortes eksklusive kollektioner lige her 24/7

Forte forte er i dag mange kollektioner senere vokset sig stor og betydningsfuld - og ambitionerne holder hele vejen. Fire gange om året lancerer forte forte på delikat vis storslåede kollektioner med afsæt i tøjbranchens bedste kvaliteter og designs, der har sit helt eget udtryk og taler til både den meget feminine, men også meget luksuriøse boheme pige. Forte forte er kendt for sine fantastiske silkematerialer i såvel bukser som toppe – men er samtidig også specialister i toppe og smukke skjortebluser syet i den fineste og tyndeste bomuld, der giver looket det helt særegne italienske islæt. Du finder ingen som forte forte, der kan kræse om både design, materialer, farver og print så alle dele går ligeligt op i en højere smuk og meget luksuriøs enhed.

Hvis du først én gang for alle forelsker dig i forte forte, er du for altid dedikeret fan. Det er fuldstændig umuligt ikke at blive dybt forelsket i hele Forte forte universet, der altid garanterer dig en velklædt dag placeret helt i top på highend skalaen. Forte fortes kollektioner sprænger med andre ord alle skalaer og arbejder sig direkte ind i en niche i modebranchen, hvor forte forte har fundet sin helt egen og unikke plads. Ingen øvrige tøjmærker kan sammenlignes med dette helt unikke, smukke, feminine, stilsikre, fuldendte og til tider lettere boheme look.  

Forte forte er stærk på alle tøjdele til dig klædeskab - uanset om du leder efter den perfekte top, skjortebluse, kjole eller buks – ja selv tørklæder laver Forte forte med ekstra elegance og kvalitetsbevidsthed. Går du efter det eksklusive og mest forkælende til dig selv, så er Forte forte lige dig. Og når du bliver fan, er det både til hverdag og fest, du går efter det helt unikke og luksuriøse ved Forte fortes designs. Velkommen i klubben – KALSTRUP LIVSSTILSHUS er allerede storfan forever.

Få den bedste personlige service online

Vi bestræber os efter at give den bedste og samme personlige service til vores kunder online, som i vores fysiske butikker. Derfor kan du altid kontakte os uanset, hvilket spørgsmål du måtte have. Mangler du vejledning eller inspiration indenfor lækre forte forte, så kan du altid klikke ind på vores sociale medier. Besøg os på Facebook & Instagram - @byKalstrup, her deler vi opslag flere gange dagligt. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice - vi er altid klar til at hjælpe dig med styling. Du kan ringe til os på 21 13 60 40 eller skrive til mail@bykalstrup.dk.

Fri fragt & Gratis retur

Du får fri fragt på køb over 400 kroner her hos os. Og vi garanterer dig at vi sender produkterne dag til dag - det vil sige at du er garanteret en leveringstid på 1-3 hverdage. Du har også fri retur ved køb for over 400 kroner.