X
Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

HJEMMESKO FRA BIRKENSTOCK

Slip for at skrue op for varmen med Birkenstock hjemmesko

Birkenstock hjemmesko giver dig lidt ekstra varme i de kolde vintermåneder. Designet er enkelt, hyggeligt og med Birkenstocks klassiske sål. Køb Birkenstock hjemmesko til damer og slip for at skrue helt op for gulvvarmen. Brug dine kommende futter både ude og inde – Birkenstock sutsko er hårdføre og kan nemlig sagtens holde til en hurtig tur ud med skraldet.

Se hele vores udvalg af Birkenstock hjemmesko her på siden. 


Birkenstock hjemmesko til dame: Højt eller lavt snit?

Som du kan se, har vi både Birkenstock sutsko i et højt og lavt snit. Forskellen er først og fremmest, at vores Birkenstock hjemmesko i lavt snit i højere grad fungerer som en sandal, idet du nemt og hurtigt kan trække i og ud af dem. Hjemmeskoene i et højt snit har helt samme bund, så den anatomiske oplevelse er den samme og den, du kender fra andre Birkenstock produkter. 

Vores Birkenstock hjemmesko i højt snit er dog bedre til have med op i sofaen, da de sidder mere omsluttet til din fod. Så ønsker du at putte dig under dynen med er par Birkenstock hjemmesko til damer, kan vi klart anbefale den høje model. 


Køb Birkenstock sutsko til både uden- og indendørsbrug

På en måde kan du betragte vores Birkenstock som en varm sandal. På helt samme måde, som du kan bruge vores klassiske Birkenstock sandaler både ude og inde, er det samme muligt med dine Birkenstock hjemmesko. Bunden er dog af materialet latex, hvilket ikke egner sig til lange gåture, men det holder bestemt dine hjemmefutter tørre, hvis du hurtigt skal ud med skraldet eller hente noget i køkkenhaven. 

Herudover er bunden helt flad, så du nemt kan børste snavs væk, hvis du har været en tur udenfor. Vi mener, at de her hjemmesko er super praktiske. De holder sig pæne og lækre, fordi de har en skridsikker bund, og det gør tilmed, at du ikke glider rundt hjemme på dit trægulv. De omslutter sig perfekt din fod, så de på ingen måder føles klodset at have på, som mange hjemmestrikkede hjemmesko ellers har tendens til.