X
Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

ACCESSORIES TIL KVINDER

Accessories er prikken over i'et til dit outfit. Derfor har vi hos byKalstrup et bredt udvalg af flotte accessories. Et tørklæde kan ændre et look med et trylleslag og ikke nok med det er praktisk og lunt at bære et lækkert tørklæde, det er også super smart. Shop også mundbind og de hyggeligste strømper på webshoppen og i Kalstrup Livsstilshus.

Accessories kan ændre dit look på et split sekund

Accessories til damer er en vigtig ingrediens i mange kvinders tøjstil. Et tørklæde kan ændre et look med et trylleslag og ikke nok med det er praktisk og lunt at bære et lækkert tørklæde, det er også super smart. Tørklæder til damer findes i et væld af farver og former og ikke mindst kvaliteter. Nogle elsker at investere i et dyrt tørklæde til kvinder, imens andre hellere vil skifte ud lidt oftere og derfor går efter de prisvenlige tørklæder til damer.

Lala Berlin triangle tørklæde i bedste cashmere kvalitet – den eftertragtede trekant

Lala Berlin har i flere år haft rygende succes med deres triangle trinity tørklæder til damer – et luksus cashmere tørklæde i trekant form med et karakteristisk lala berlin print kaldet kufiya. Det trekantede tørklæde er for kvinder i alle aldre og enhver, der har mærket på det luksuriøse trekants tørklæde fra Lala Berlin til kvinder, er ikke i tvivl om den meget høje kvalitet. Du kan bruge dit Lala Berlin tørklæde dag ud og dag ind uden det overhovedet kan ses på det elegante triangle tørklæde. Den yderst eksklusive cashmere de populære tørklæder bliver produceret af, har gjort de smukke lala berlin tørklæder verdenskendt.

Hver sæson kommer nye sæson farver til i Lala Berlin triangle tørklæde serien, men hver sæson har også flotte basis farver, der hele året rundt kan købes. Farverne lubecca, city, flanella, alabasto og farven stradivari er alle basis farver i de eksklusive lala berlin tørklæder. Farven city findes i alle størrelser af lalaberlin tørklæder, men det er tilfældet for alle basis farverne inden for triangle trinity cashmere tørklæderne. Den mest solgte størrelse er det mellemstore lala berlin tørklæde og kaldes størrelse m (medium). Men det største trekants tørklæde fra lala berlin kaldet størrelse l (large) er også populært og bruges også til undendørs tørklæde til overtøj. Flere og flere har også str xs (extra small) og str s (small) på ønskelisten, og de klassiske lala berlin tørklæder findes og i mange farver, hvor især city og lubecca hitter.

Accessories til damer er mange ting og et tørklæde er heller ikke blot et tørklæde

I kategorien tørklæder til damer ligger Lala Berlin højt på popularitets kurven og det klassiske tørklæde produkt har altid spændende nyheder i sæsonerne. Det trekantede tørklæde er for nylig blevet lanceret i en ny variant kaldet monogram print. Tørklædet er det velkendte fra lala berlin, men printet er nyt og hedder monogram print. Monogram lala berlin triangle tørklæder findes også i mange smarte farver og hver sæson udsender Lalaberlin nyheder på tørklæderne.

Senest er nyhederne fra Lala Berlin kaldet Triangle Solid Logo blevet lanceret i Danmark og tørklædet er eftertragtet i størrelse medium. Triangle i helt plain og med lille logo er et hit og den høje standard for 100% cashmere er præcis den samme som på de klassiske triangle tørklæder med kufiya print.

Varme huer om vinteren er et must have accessories

Når vinden rigtig blæser og bider, er det mere end rart at kunne trække sin bløde vinterhue godt ned over ørerne. Huer til kvinder findes i mange forskellige farver og udtryk, men især vinterhuer med fleece foer er eftertragtede til kvinder. Parajumpers er blandt de helt eksklusive leverandører af, når det kommer til luksus vinter huer til kvinder. Og netop huer fra Parajumpers til kvinder har fleecfoer, hvilket gør den ekstra varme, men også ekstra bløde så panden ikke bliver irriteret og kommer til at klø.

Parajumpers laver vinter huer til damer i flot klassisk kabel mønster, og indersiden af huen er belagt med fleece foer. Det ekstra bløde foer på huens inderside, gør Parajumpers huer til et populært valg.

Elsker du bæredygtigt design er ELSK huen bestemt dit første valg. Den er lækker blød og stilren i sit udtryk. Huer fra Elsk er smarte med sit diskrete Elsk logo og sin flotte strik kvalitet og rillede mønster. Huer fra Elsk kan bruges hele året og er et unisex produkt, så uanset om du søger en hue fra elsk til damer eller en hue fra elsk til mænd, så er samme produkt relevant.