Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

VESTE FRA ONLY

Det er en måske lettere overset style, og hvilken skam. Vesten er tilbage i modebilledet, og den hitter som aldrig før. Vil du gerne være med på beatet, skal du altså anskaffe dig en vest til garderoben. Selvom du måske ikke har ejet en vest før, så er det bare med at få købt en og komme i gang med at bruge den. Vesten er for alle, uanset stil.

En ONLY-vest er perfekt mellem sæsonerne

Det er en helt perfekt style til det danske vejr. Vesten er perfekt til overgangene fra en sæson til en anden – særligt i foråret og efteråret. Det er en smart style, som er ideel at tage over sit outfit, når temperaturen er svingende, og det hverken er blevet helt koldt eller rigtig varmt udenfor endnu. Brug vesten, f.eks. en strikvest, over en skjorte, bluse eller en T-shirt, når det endnu er for koldt at gå uden flere lag, eller brug en dynevest, når den varme, tunge vinterjakke er lagt på hylden, men det endnu er køligt udenfor af og til.

Fuldend looket med en flot vest

Enhver kedelig trøje eller skjorte kan piftes op med en vest. Derfor er en vest en godt basisitem til til tøjskabet. Har du først en vest, kan du altid gribe til at tage den ud over blusen – så har du på et splitsekund forvandlet et måske ellers kedeligt outfit til et spændende og ikke mindst moderigtigt lag på lag-look.

Har du ikke tidligere gjort brug af en vest, kan det måske være svært at forestille sig, hvad den kan bidrage med – og om det overhovedet er din stil. Kan du godt lide outfits, som afspejler det klassiske, simple og trendy, så behøver du ikke tøve, når det kommer til at træffe en beslutning om, hvorvidt en vest skal finde vejen til din garderobe. En vest er ikke bare varm og lækker – den er superclassy og ikke mindst elegant. Er den en stil, du kan se dig selv i, er det bare om at få tilføjet en vest til din tøjsamling med det samme.

Shop din nye vest fra ONLY hos byKalstrup

Leder du efter en style, som kan bruges i overgangen fra en sæson til en anden, så er vesten et alletiders valg. Vesten er skøn, om du vælger en vest som overtøj eller en vest til brug over f.eks. en bluse.

Hos byKalstrup har vi med stor omhu valgt vores favoritveste fra ONLY og samlet dem her på siden. Det gør det nemt for dig at orientere dig blandt de mest spændende styles og finde lige præcis den vest, som indkapsler din personlige stil. Shopper du produkter for mere end 400 kroner, giver vi gratis fragt. Derudover vedlægger vi desuden en gratis returlabel, så du uden omkostninger kan bytte til en anden størrelse eller returnere dit køb, såfremt det skulle blive relevant.