X
Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

SORBET


Sorbet-tøj

En verden af stil og attitude kendetegner det danske brand Sorbet, som udarbejder tøj med øje for tidens trends, farver og mønstre. Er du typen, der ikke er bange for at drage opmærksomhed, bør du udforske vores udvalg af Sorbet-tøj her på siden – vi er sikre på, at du kommer til at finde noget nyt garderoben.

Skal det være en flot Sorbet-bluse til hverdagen?

Sorbet er et mærke, der går højt op i at følge de allernyeste tendenser indenfor modeverdenen, og derfor er én ting sikkert: når moden udvikler sig, følger Sorbet med. Derfor er dette brand for kvinden, der ikke er bange for opmærksomhed og at skubbe grænser, når det kommer til ens personlige stil.

Hos byKalstrup er vi helt vilde med at tilføje Sorbet-tøj til garderoben, når den har brug for en nem og stilfuld opdatering. Til hverdagslooket kan vi altid anbefale at sammensætte en pæn Sorbet-bluse med nogle afslappede jeans eller habitbukser, alt efter hvad din dag byder på. Hvis du ønsker en mere elegant Sorbet-bluse, kan du altid vælge en i en neutral farve, hvorimod en bluse med mønster vil skrue op for wow-faktoren.

Sæt det sidste touch på dagens look med et Sorbet-tørklæde

Bladene på træerne skifter farve fra grøn til gul og rød, vinden blæser lidt mere, og man mærker tydeligt den begyndende vinterkulde i de tidlige og sene dagtimer: det er blevet efterår. Der er mange kvinder, der elsker denne årstid, der byder på chancen til at skabe kreative outfits, uden at de behøver dække sig til med lange vinterjakker og huer. Hvis du ønsker at skabe et fedt efterårslook, anbefaler vi for eksempel at kombinere en lang cowboy-nederdel fra Sorbet med en sort rullekravetrøje, en læderjakke og et par chunky støvler. Ønsker du derimod at skrue op for det feminine, kan du snildt skifte til en nederdel med lag og en pæn top, en frakke og et par hæle. Uanset hvilket udtryk du foretrækker, vil et Sorbet-tørklæde passe perfekt til og tilføje det sidste touch.