Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

HÉST


Hold varmen med stil med en HÉST strik

HÉST strik er synonym for eksklusiv kvalitet og skønt design og fås i mange forskellige moderne farver. Med oversized og klædelige silhuetter får du en strik, der nemt kan gå hen og blive en favorit i klædeskabet, og som kan bruges i mange år. Deres design er kendetegnet ved et minimalistisk, men meget genkendeligt udtryk.

Brandets populære striktrøjer er lavet i lækre materialer som kid mohair og merinould, og du mærker det straks, når du ifører dig en HÉST sweater – det er strik af meget høj kvalitet, der føles som en varm krammer.

Du finder både korte og lange modeller, som er super skønne med et par jeans eller chinos. HÉST strik er oplagt til de kolde måneder, men de gør sig også rigtig godt over en sommerkjole på de kølige sommeraftener. 

En HÉST kasket, der matcher din strik

HÉST har lavet en række skønne kasketter i en strikket kvalitet, som matcher deres HÉST sweatere. Med en HÉST kasket og strik i matchende farver får du et helstøbt outfit, der samtidig ser virkelig eksklusivt ud – og som føles helt enormt blødt at have på. Der er selvfølgelig også mulighed for at mikse farver, ligesom en HÉST kasket og en HÉST strik også sagtens kan bruges hver for sig.

Har du spørgsmål til en HÉST strik, en HÉST kasket eller noget helt tredje? Så tag endelig fat i vores kundeservice eller besøg vores butikker i Blokhus eller Løkken. Vi står altid klar med råd og vejledning!