Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

MOON BOOT


Historien bag den ikoniske Moon Boot

Moon Boots blev først lanceret i 1970'erne som en hyldest til menneskets første skridt på månen kombineret med en fascination for fodtøjet, som astronauterne bar – deraf navnet. Egentlig blev de oprindeligt skabt som praktiske støvler til skisport, men mod forventning skete der det, at de blev til vaskeægte et modeikon. Deres futuristiske design og unikke udseende med den runde skospids adskilte dem markant fra andre vinterstøvler og det gjorde dem straks populære.

Moon Boots gør comeback

Efter nogle år i dvale har Moon Boot de senere år oplevet et bemærkelsesværdigt comeback i moden. Kendte designere og modeikoner har omfavnet disse støvler på ny, og de er blevet et must-have i vintergarderoben. Deres kombination af at være en overdimensioneret statement-støvle kombineret med deres praktiske anvendelighed har givet dem fornyet opmærksomhed og fået kvinder i alle aldre til at tilføje de skønne Moon Boots til deres sko-samling.

Sådan styler du dine Moon Boot til dame

Vi tør godt sige, at Moon Boots er en spændende tilføjelse til enhver vintergarderobe. Har du set dig lun på de ikoniske støvler, men ved ikke helt, hvordan du kan style dem? Bare rolig, du kan som altid regne med, at vi hos byKalstrup kan sørge for inspiration til dine outfits, og Moon Boots er ingen undtagelse.

Vil du gerne sammensætte styles for et cool vinterlook, kan du kombinere dine Moon Boots med et par skinny jeans, en oversize sweater og et stribet tørklæde. Denne kombination giver dig et komfortabelt, men stadig modebevidst look, som er perfekt til hverdagsbrug.


Hvis du planlægger en skiferie, så er Moon Boots et sandt must-have. Som du måske har læst ovenfor, blev Moon Boot oprindeligt skabt som skistøvler, og de fungerer stadig perfekt til dette formål. Bær dem med en lækker skijakke, matchende skibukser og et par varme handsker og hue for en gennemført skistil, der kan få dig i et rigtigt skiferie-mood. Ønsker du et outfit, hvor støvlerne virkelig får lov til at stå ud, kan du vælge Moon Boots i en frisk farve og sammensætte dem med tøj i neutrale farver – det kunne f.eks. være sorte jeans og en hvid strik. 

Uanset hvordan du vælger at style dine Moon Boots, er de en fantastisk måde at udtrykke din personlige stil og tilføje et iøjnefaldende element til din vintergarderobe. Udforsk vores udvalg af Moon Boots til damer her på siden og lad dem blive dine nye favoritvinterstøvler.