Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

PALLADIUM


Palladium

I mere end 70 år har Palladium været garant for slidstærke sko i lækkert design. Palladium begyndte oprindeligt at producere dæk til fly, men skiftede senere fokus til at fremstille sko til den franske hær. Siden hen er Palladium støvler og sko blevet fashion items, som med deres rå, unikke og tidløse design er kendt og elsket af mange.

Komfort og god stil med Palladium støvler

Palladium har en vision om at lave fodtøj til alle modige mennesker, der bidrager til at ændre verden. Det kan man gøre på mange måder med stort og småt – og hvorfor ikke gøre det med et par fede sko på fødderne?

Palladium støvler og sko er kendt for deres holdbarhed og komfort, og de er populære blandt mange modeelskere verden over. Skoene har en karakteristisk gummi-tåkappe og en stiv sål, der giver god støtte og beskyttelse. De fås i mange forskellige farver og stilarter, herunder høje og lave snøresko samt støvler.

Nogle af de mest kendte – og klassiske – Palladium støvler er Pampa-modellen, som fås med og uden skaft i forskellige skønne farver. Det er en super flot og tidløs støvle, som bare aldrig går af mode.

Køb Palladium støvler hos byKalstrup

Har du forelsket dig i et par lækre Palladium støvler eller sko? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har et stort udvalg af de rå og populære støvler, som passer til de fleste outfits. Prøv at sætte et par Palladium støvler sammen med et par cargobukser og en skjorte eller T-shirt for et militærinspireret look eller udforsk kontraster med en feminin sommerkjole tilsat sko fra Palladium. Vi garanterer dig, at du kommer til at se super skarp ud!

Hvis du har spørgsmål til vores udvalg fra Palladium, levering eller noget helt tredje, så er du altid velkommen til at kontakte os – så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig med din forespørgsel. Vi ser frem til at høre fra dig!