Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

JUICY COUTURE


Da Hollywood gjorde Juicy Couture verdensberømt

I starten af 00’erne var Juicy Couture et af verdens største brands takket være ambassadører som Paris Hilton, Lindsay Lohan og Britney Spears. Når stjernerne var på shoppetur eller hentede kaffe hos Starbucks, var de iført de bløde tracksuits og et par store solbriller – og det gjorde brandet enormt populært i hele verden.

Efter at have fået mindre opmærksomhed i nogle år, er Juicy Couture nu tilbage i verdens søgelys. De sporty sweatsuits passer perfekt ind i den athleisure-bølge, vi har oplevet i de senere år, hvor sportstøj og almindeligt hverdagstøj smelter sammen til en både smart og komfortabel garderobe. Samtidig er der et element af nostalgi for os, der kan huske brandets storhedstid for snart 20 år siden.

Juicy Couture er perfekt til afslapning derhjemme eller som casual hverdagstøj

På de afslappede dage derhjemme er der ikke meget, der slår et behageligt sweatsuit med et par bløde bukser og en matchende hoodie. Men hvem siger egentlig, at det kun er tilladt at have det behageligt derhjemme? Vores sweatsuits fra Juicy Couture er designet i så lækkert et materiale og et så flatterende snit, at du også sagtens kan hoppe i dem, når du skal på café eller nyde en shoppetur med veninderne.

Bukserne fra Juicy Couture er kendetegnet ved at være smalle omkring livet og bredere i benene, hvilket klæder de fleste og giver en smuk silhuet. I modsætning til mange andre hoodies er overdelene ikke oversized, men sidder til i taljen og understreger den kvindelige figur.

Køb Juicy Couture hos byKalstrup

Når du shopper for mindst 400 kroner hos os, får du altid fri fragt og en gratis returlabel. Det vil sige, at du altid får varer fra Juicy Couture sendt med gratis fragt – ligesom du gratis kan bytte tøjet, hvis det skulle vise sig, at du har brug for en anden størrelse.

Vi vil gerne inspirere dig og vise, hvordan du kan style de forskellige items fra Juicy Couture og vores øvrige brands. Er du interesseret i at blive opdateret om de nyeste produkter og trends, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev eller følge med på Facebook eller Instagram, hvor du kan finde os under @kalstruplivsstilshus.