X
Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

DEA KUDIBAL


Sådan startede Dea Kudibal-brandet

Det danske tøjmærke Dea Kudibal har siden 2003 leveret tidløs og feminin fashion til modebevidste kvinder i Danmark og over hele Europa. Deres eventyr startede med en kollektion af smukke tørklæder og sjaler designet i retro-stil og fremstillet af vintage-stoffer. I 2008 så den første officielle Dea Kudibal-kollektion dagens lys. Den var kendetegnet ved feminine mønstre, flatterende silhuetter og glade farver, som fortsat udgør grundlaget for alt, hvad brandet producerer. Med tiden er brandet især blevet kendt for sin stretch-silke, som faktisk har udviklet sig til et slags signaturmateriale, der bruges i mange Dea Kudibal-styles.

Luksuriøst hverdagstøj fra Dea Kudibal

Dea Kudibal er det foretrukne mærke for mange modebevidste kvinder, når det kommer til hverdagsbeklædning i høj kvalitet. Her er du garanteret stil og eksklusivitet for dine penge, samt produkter designet med både komfort og bæredygtighed i tankerne.

Dea Kudibal repræsenterer hverdagsluksus og flatterende design, der kan kombineres på kryds og tværs mellem kollektionerne. Med dette brand kan du aldrig gå galt i byen, når du søger tidløs mode, der vil vare i mange år.

Når du køber tøj fra Dea Kudibal, køber du ikke blot smukke tekstiler af høj kvalitet. Du køber også ind i en stil med en høj grad af eksklusivitet. Og du kan være helt sikker på, at din elegante stil vil blive fuldendt med tøj herfra. Brandets signaturstof er som tidligere nævnt stretch-silke, der udgør en væsentlig del af kollektionerne år efter år. Stretch-silke er en type stof, som fremhæver de smukke træk ved de feminine former og i kombination med de smukke og elegante mønstre giver dit hverdagslook en ekstra portion eksklusivitet.

Et brand der går ind for bæredygtighed og som tager samfundsansvar

Dea Kudibal har fra starten haft fokus på de etiske og miljømæssige konsekvenser af tekstilproduktion og modeverdenen. Gennem hele processen er der fokus på bæredygtighed med emner som etik i produktionen, dyrevelfærd og udledning af kemikalier i miljøet.

Som en del af at være et brand, der er optaget af bæredygtighed, udvælger Dea Kudibal  omhyggeligt sine leverandører – disse skal leve op til meget strenge standarder, hvad angår både CO2-udledning og etiske forhold på arbejdspladsen. Brandet stiller krav til arbejdsforholdene, og derfor gennemgår samtlige leverandører sociale revisioner hvert andet år for at sikre, at arbejdsforholdene altid overholder standarderne.

Fashion med fuld tryk på kreativitet, mønstre og farver

Elsker du også smukke mønstre og eksklusiv mode? Så er det kreative mærke Dea Kudibal perfekt til dig. Designeren og den kreative direktør bag mærket, som blev født ind i en familie af kunstnere og forretningsfolk, har et naturligt talent for design og forretning samt et fantastisk øje for kontraster og mønstre, som tydeligt afspejles i de smukke og farverige kollektioner.

Dea Kudibals arbejde med kontraster i kollektionerne kommer til udtryk i både materialevalg og farverige mønstre samt de feminine og moderne pasforme, som mange elsker. Så hvis du søger noget unikt og elsker at opfriske din garderobe med iøjnefaldende mønstre, er du helt sikkert kommet til det rette sted.

Find Dea Kudibal hos byKalstrup

Hos byKalstrup deler vi Dea Kudibals engagement i forhold til kvalitet og tidløst design og er overbeviste om, at vores kunder vil sætte pris på deres produkter. Uanset hvilken anledning du har brug for tøj til, vil du med stor sandsynlighed finde det i vores Dea Kudibal-sortiment.

Hos byKalstrup gør vi meget ud af at levere den samme personlige service online som i vores fysiske butikker. Derfor kan du naturligvis altid kontakte os med spørgsmål om Dea Kudibals tøj. såfremt du skulle have sådanne. Ring til os på 21 13 60 40 eller send en e-mail til mail@bykalstrup.dk.

Derudover skal du vide, at når du handler hos os og køber for over 400 kroner, så tilbyder vi gratis fragt. Naturligvis altid med hurtig levering på 1-3 hverdage, så du ikke skal vente for længe på din pakke.