X
Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

STRIK FRA ONLY

Vamset, varm og lækker. En strik er skøn. Den opfylder et praktisk formål på perfekt vis samtidig med at kunne give noget helt særligt til dit outfit. En strik er naturligvis først og fremmest tænkt til, at du kan holde varmen med den på – særligt i de kolde vintermåneder. Men en striktrøje kan som bekendt mere end det – den kan samle et look og skabe en helt perfekt helhed. Og så kan den også være et fashion statement i sig selv.

Se det store udvalg fra strikbluser til strikcardigans

Måske har du allerede fornemmet det: Hos byKalstrup er vi vilde med strik. Det er en uundværlig del af enhver kvindes garderobe. Trænger du til at opdatere dit udvalg af striktrøjer, så er du heldigvis landet det helt rigtige sted. Her finder du de skønneste ONLY-strik i mange forskellige udgaver og farver. Udforsk, og find den strik, du bare ikke kan leve uden.

Find en ONLY-strik, der passer til din stil

Strik er en bred betegnelse, når det gælder fashion. Derfor finder du også alt fra strikbluser, pullovers og strikveste til cardigans i strik fra ONLY her på siden. Strik er nemlig aktuelt som aldrig før – vi er for længst væk fra definitionen af strik som den grimme sweater, bedstemor har kreeret, og som kun kan hives frem fra skabet, når du skal have en søndag på sofaen. Strik er moderigtigt, og derfor kommer det også i mange forskellige former og design.

Hos byKalstrup kan du shoppe ONLY-strik, der passer til din stil. Vil du have en oversized, blød striktrøje, en toptrendy strikvest eller en altid anvendelig strikcardigan, så kan du finde den i udvalget fra ONLY – alt sammen i forskellige farver, mønstre, tykkelser og modeller. Der skulle derfor være gode muligheder for at finde et strik-item uanset personlig smag.

Brug en ONLY-strik til alle sæsoner

Til dem, som tror, at strik kun hører vinteren til, kan vi kun sige en ting: Tro om. Vi er naturligvis helt med på, at strik som udgangspunkt er en af de varmere beklædningsgenstande, og at det derfor er nærliggende at tro, at den kun er anvendelig i vinterhalvåret. Men faktisk behøver du ikke pakke striktrøjerne og øvrige strikdele væk, når det bliver forår og sågar sommer. De kan nemlig sagtens bruges over det lette forårs- og sommeroutfit. Nok er temperaturen højere på denne tid af året, men den kan også have ret markante udsving, og derfor kan en strik være god at have mig sig, f.eks. som en form for overtøj.

At strik netop ikke er tiltænkt en sæson, men kan anvendes til flere, ses tydeligt i vores udvalg af ONLY-strik. Her kan du finde strik året rundt i forskellige tykkelser og ikke mindst farver, som gør det nemt at se en strik i anvendelse selv om sommeren.