X
Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

STRIK TIL KVINDER

Strik til piger er blandt byKalstrups favoritter. Vi har de nyeste strik modeller i alle prisklasser online lige her. Som stor fan af lækre bløde strik trøjer er udvalget kæmpe hos os. Få et hurtigt overblik over de bedste strik modeller til dig – vi har strik cardigans, strik med rullekrave, strik veste, oversize strik og strik med feminine ærmer – plus mange flere. Alle som én top aktuelle strik looks i sæsonen og til enhver lejlighed.

Enhver pige fortjener op til flere forskellige lækre strik trøjer at veksle mellem

Vi har gjort det super nemt for dig at finde din næste strik favorit og samlet online de bedste og mest populære strik modeller i et stort udvalg til dig lige her. Vi har alle typer af strik modeller i alle prisklasser, både billige hverdags strik og dyre, eksklusive strik til selvforkælelse.

Hvem elsker ikke en lækker blød strik?

Strik til kvinder er uundværlige toppe og forkærligheden for en lækker blød strik er stor, så strik bluser i alle slags afskygninger er nemme at finde her på byKalstrup.dk. Strik til damer er ikke kun relevant til hverdagsbrug, en smuk strik trøje er lige så relevant til restaurantbesøg som øvrige festlige begivenheder. Og udvalgte af strik overdele er stort. En strik trøje til kvinder findes i et væld af farver, snit og kvaliteter, og er du en sand strik elsker, er du havnet på helt rette site. Hos byKalstrup elsker vi strik, og vi kender ikke én eneste begivenhed, hvor en smuk strik trøje ikke vil være relevant. Strik bluser til damer findes fra de fleste pigemærker og i alle slags prisklasser, men blandt de absolut bedste strik leverandører findes det dansk strikmærke Sibin Linnebjerg. Sibin Linnebjerg laver eksklusiv strik til kvinder i alle aldre og producerer alle deres produkter i Europa. Sibin Linnebjerg er fantastisk og laver de lækreste bløde og varme strik trøjer til kvinder – langt de fleste strikbluser der ikke kradser.

Strik bukser som den helt nye trend og som et lækkert hjemme hygge strik sæt

Efter hjemme arbejdsplads er blevet et nyt moderne udtryk, har tøj branchen fuldt efter og sat fokus på hjemme hygge sæt. ”Working from home” kalder på et komfortabelt og blødt hjemmesæt og strik bukser med til hørende strik overdel er blandt de helt hyggelige hjemmesæt. De trendy strik sæt er både bløde og behagelige at have på og kradser ikke. Hyggen er bestemt i hus, når du investerer i de populære strik hjemmesæt med ens strikbukser og strikbluse til kvinder.

Strik trøjer en evig klassiker og populær

En strik pullover er fantastisk til alle tøj sæt og faktisk kan den samtidig bruges dejligt praktisk for at holde varmen. Vi tilbyder strik i alle kvaliteter - også store, vamsede strik trøjer i uld, du med stor garanti kan holde varmen i. Tjek Sibin Linnebjergs varme strik trøjer med merino uld. For ekstra varme strik, find da vores skønne strik med rullekraver – de findes i både tykke og tynde strik kvaliteter.

I kategorien strik trøjer finder du de smukkeste pullover strik i både oversize og smal facon. Flere af vores strik trøjer er lavet i bløde uldkvaliteter, der både gør strikken varm og sikrer en flot strik overflade.

Bemærk strik trøjer med mohair uld er mere fluffy og vamset i sit udtryk, men den lette og løse garn struktur i mohair strik trøjerne gør også overfladen til tider skal plejes og ”plukket” for overskydende uld, der vandre. Anderledes ser det ud med Sibin Linnebjergs populære striktrøjer i materialet merinould og akryl, der til sammen får strikken til at holde sin overflade som ny selv efter mange brug. Populært strik er Maria pullover fra Sibin Linnebjerg, der er ekstra blød i sin 100% ekstra fint merino uld.

Strik cardigan lang eller strik cardigan kort - vi har et bredt udvalg og kun det bedste til dig

En strik cardigan er flot til både dine kjoler og bukser. Et smart styling tip er at matche din strik cardigan med din strik kjole – det giver et tvistet men super smart, casual look og mix gerne de to ting i samme længde. Lækre strik cardigans er nemme at finde på byKalstrup – vi får nyheder hjem hver dag og det brede sortiment af smukke smarte cardigans i alle sæsonens farver gør det nemt at finde sin nye perfekte og trendy cardigan lige her.

Vi har strik cardiganer i knælængde, men også ekstra lange strik cardiganer, som vi elsker hos byKalstrup. De korte cardigan er for alle og lige så smart både med og uden knapper. Vi har billige cardigans til hverdags brug alle ugens dage – de helt budget venlige findes hos Only, Vila, JDY og JJXX I den dyrere ende finder du cardigans fra Sibin Linnebjerg, der laver kvalitets strik ud over det sædvanlige. Ellers har alle design mærkerne smukke cardigans i kollektionerne hver sæson, så blot søg under kategorien cardigan og du finder et flot og bredt udvalg i alle prisklasser og til ethvert behov.

Budget venlig pris kan Vila leverer på sin basis strik cardigan Viril, der findes i mange farver og altid i sæsonens mest aktuelle farve sammen med basis farver som sort, blå og grå. Viril strik cardigan fra Vila er billig og samtidig dejlig blød og meget anvendelig til alt. Vi har altid et stort udvalg af Viril strik på byKalstrup.

Strik trend som hitter lige nu er Strik veste

En strik strik vest er et musthave til dit moderne outfit lige nu og her. Strik vestene findes i flere farver og breder. Nogle er smalle veste andre er brede veste, men fælles for dem alle er, at de klæder enhver alder. En strik vest kan både styles trendy til brede bukser og stramtsiddende top, men en strik vest kan også styles klassisk til smallere bukser og en skjorte bluse – begge tøj look top aktuelle mode trends lige nu.

Få den bedste personlige service online

Vi bestræber os efter at give den bedste og samme personlige service til vores kunder online, som i vores fysiske butikker. Derfor kan du altid kontakte os uanset, hvilket spørgsmål du måtte have. Mangler du vejledning eller inspiration indenfor lækre strik, så kan du altid klikke ind på vores sociale medier. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice - vi er altid klar til at hjælpe dig med styling. Du kan ringe til os på 21 13 60 40 eller skrive til mail@bykalstrup.dk. Du får fri fragt på køb over 400 kroner her hos os. Og vi garanterer dig at vi sender produkterne dag til dag - det vil sige at du er garanteret en leveringstid på 1-3 hverdage. Du har også fri retur ved køb for over 400 kroner.