X
Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

STØVLER TIL KVINDER

Et par lækre støvler til damer er perfekte til at tilføje noget helt specielt til dit outfit. Du kan bruge støvler hele året rundt både til hverdage på kontoret eller til fest med veninderne og familie. Er du til en damestøvle med lidt hæl, nogle varme vinterstøvler, flotte snørestøvler eller noget helt fjerde? Find dine nye støvler her.


Tilføj edge til din garderobe med chunky støvler til damer

Chunky støvler til kvinder har virkelig fået en plads i modebilledet, og det forstår vi godt! De er nemlig super flatterende og skaber en fed kontrast til eksempelvis feminine kjoler, lange nederdele og stramtsiddende jeans. Selvom den chunky sål måske ser lidt tung ud, er disse støvler som regel skabt til at sikre dig en super god komfort, så du kan gå i dem hele dagen. Det er især støvler fra Phenumb Copenhagen, som tilbyder nogle af de fedeste chunky støvler.


Gå efteråret og vinteren i møde med damestøvler med hæl

Et par damestøvler med hæl er det klassiske og tidløse valg, der kan redde enhver outfit-krise. Med et eller flere par lækre og behagelige støvler med hæl i garderoben kan du altid tilføje en wow-effekt til dit outfit og gøre det ekstraordinært. Støvler til dame med hæl er både velegnede til hverdagen og til festlige lejligheder, hvilket gør dem til et super alsidigt fodtøj. Her på siden kan du udforske vores udvalg af fabuløse højhælede støvler til kvinder fra blandt andet Billi Bi og Ivylee Copenhagen.


Vinterstøvler til kvinder er et must

Når vi går koldere tider i møde, er det vigtigt med et par lækre vinterstøvler, som kan få dig gennem vinteren med stil og varme. Du kan her vælge eksempelvis et par støvler med for på indersiden, hvis du ønsker ekstra varme. Med uldfor er du foruden en blød fornemmelse også sikret, at dine fødder ikke får det for varmt, da uldens temperaturregulerende og åndbare egenskaber sikrer dig, at dine fødder forbliver tempererede.


Leder du efter et par varme vinterstøvler til kvinder, der kan stå imod sne og sjap, er vores ikoniske Moon Boots et rigtig godt valg. De er lavet i vandafvisende nylon og med en kraftig sål, der gør dem oplagte til vinterens vejr, samtidig med at de er superseje.


Find damestøvler til enhver smag hos byKalstrup

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse, når du shopper online hos byKalstrup. Derfor får du en række fordele med i købet, når du køber støvler til dame hos os. Shopper du for mere end 400 kr., giver vi både fri fragt og sender en gratis returlabel med, så du kan ombytte eller returnere, uden at det koster ekstra for dig. Du kan også altid afhente gratis i vores butik i Blokhus.


Vil du gerne prøve dine nye støvler, før du køber dem, er du også meget velkommen til at besøge vores butikker i Blokhus eller Løkken. Vi kan ikke garantere, at vi har alle modeller i butikken, så kontakt os eventuelt inden, så du undgår et besøg forgæves.


Har du spørgsmål til vores udvalg af damestøvler, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte vores kundeservice. Det kan du gøre ved at ringe til 21 13 60 40 mellem 09.00 og 16.00 i hverdagene, eller du kan til hver en tid sende en mail til os på mail@bykalstrup.dk. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt!