X
Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

STØVLER TIL KVINDER

Støvler til dame

Et par lækre støvler til damer sætter prikken over i’et på dit outfit. De kan anvendes hele året rundt til både hverdag og fest. Er du til damestøvler med hæl, snørestøvler, varme vinterstøvler eller noget helt fjerde? Du finder det hele her på siden.

Damestøvler er en bred kategori, der grundlæggende dækker over sko med skaft. Ud over det kan støvler til kvinder være lige så forskellige, som kvinder er. Materiale, hæl- og skafthøjde, form, farve osv. kan variere i det uendelige, så der er god mulighed for at finde et par støvler, der passer til din stil og behov. 


Vinterstøvler til kvinder

Når vi går koldere tider i møde, er det vigtigt med et par lækre vinterstøvler, som kan få dig varmt gennem vinteren med stil. Du kan her vælge et par støvler med for, der giver ekstra varme og giver dig en følelse af at træde ned i en blød sok. Med uldfor er du foruden den bløde fornemmelse også sikret, at dine fødder ikke får det for varmt, fordi uldens temperaturregulerende og åndbare egenskaber sikrer dig, at dine fødder forbliver tempererede.

Leder du efter et par varme vinterstøvler til kvinder, der kan modstå sne og sjap, er vores ikoniske Moon Boots et rigtig godt valg. De er lavet i vandafvisende nylon og med en kraftig sål, der gør dem oplagte til vinterens vejr, samtidig med at de er super seje.


Chunky støvler til damer

Chunky støvler til kvinder har virkelig fået en plads i modebilledet, og det forstår vi godt! Chunky støvler er nemlig super flatterende og skaber en fed kontrast til eksempelvis feminine kjoler og jeans med smalle ben. Den chunky sål giver som en bonus typisk også en super god komfort, så du kan gå i støvlerne hele dagen. Det er boots made for walking. Se eventuelt vores udvalg af chunky støvler fra Phenumb Copenhagen og Original Sin Oslo.


Damestøvler med hæl

Et par damestøvler med hæl er det klassiske og tidløse valg, der kan redde enhver outfitkrise. Med et eller flere par lækre og behagelige støvler med hæl i garderoben kan du altid tilføje en wow-effekt til dit outfit og gøre det ekstraordinært. Støvler til dame med hæl er både velegnede til hverdagen og til festlige lejligheder, hvilket gør dem til et super anvendeligt fodtøj. Vi har et stort udvalg af højhælede støvler til kvinder fra blandt andet Billi Bi og Ivylee Copenhagen.


Snørestøvler til kvinder

Støvler til kvinder med snørebånd er en klassiker, der med rette findes i mange kvinders garderobe. Snørebåndene fæstner damestøvlerne behageligt om foden og benet – og så ser de super lækre ud.

Støvler med snøre laves i mange forskellige udtryk. Snørestøvler i vandrestøvle-stil er eksempelvis blevet super moderne – også til andet end vandreture. De chunky støvler med snøre giver dig et godt fodfæste, varmer dine fødder og tilfører noget råt og trendy til dit outfit. Se vores damestøvler med snørebånd fra blandt andet det svenske outdoor-brand Haglöfs eller super elegante italienske Elia Maurizi.


Damestøvler til enhver smag hos byKalstrup

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse, når du shopper online hos byKalstrup. Derfor får du en række fordele med i købet, når du køber støvler til dame hos os. Shopper du for mere end 400 kr., giver vi både fri fragt og sender en gratis returlabel med, så du kan ombytte eller returnere, uden at det koster ekstra for dig. Du kan også altid afhente gratis i vores butik i Blokhus.

Vil du gerne prøve dine nye støvler på, før du køber dem, er du også meget velkommen til at besøge vores butikker i Blokhus eller Løkken. Vi kan ikke garantere, at vi har alle modeller i butikken, så kontakt os eventuelt inden, så du undgår at gå forgæves.

Har du spørgsmål til vores udvalg af damestøvler, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte vores kundeservice. Det kan du gøre ved at ringe til 21 13 60 40 mellem 9 og 16 i hverdagene, eller du kan til hver en tid sende en mail til mail@bykalstrup.dk. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt!