Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

SOFT REBELS


Feminine styles med en rebelsk kant

Hos byKalstrup er vi begejstrede for at præsentere Soft Rebels; et brand, der ønsker at kvinder skal udfolde deres unikke personlighed og vække deres indre rebel til live. Med sloganet "Unique Yourself Rebel" opfordrer Soft Rebels således kvinder til at turde være sig selv og stå ud fra mængden. Den rebelske attitude udtrykkes gennem styles med f.eks. læder og iøjnefaldende detaljer som skæve lynlåse og store lommer, og samtidig viser tøjet sin bløde side (jævnfør navnet) med flotte figursyninger, elegante fald og harmoniske prints.

Der skal altså ikke herske nogen tvivl om, at Soft Rebels skaber tøj til kvinder, der ønsker at udforske deres rebelske side. Vores udvalg af Soft Rebels-tøj er designet til at give dig mulighed for at udtrykke din unikke personlighed og styrke. Uanset om du vælger en nederdel til en aften i byen, en skjorte med en blazer over til en dag på kontoret eller kombinerer en let strik med et læderbukser til hverdag, så kan du være sikker på, at Soft Rebels-looket giver dig den perfekte balance mellem feminin elegance og en rebelsk kant.

Shop fashionable basistøj med attitude fra Soft Rebels

Basistøj er fundamentet i enhver veludstyret garderobe, og hos byKalstrup forstår vi, at dette tøj ikke bare handler om at det kan bruges til hverdag, det er grundlaget for din personlige stil. Soft Rebels er synonymt med basistøj, der kombinerer stil og komfort på den mest forførende måde, og det appellerer til den moderne kvinde, der ønsker at komme i kontakt med sin indre rebel. Udvalget af basistøj fra Soft Rebels er skabt med omhu med fokus på hver eneste detalje, så du får tøj, der ikke blot føles godt, men også ser fantastisk ud. Derudover kan du være sikker på, at alle bluser, cardigans, T-shirts og andre basisvarer fra brandet har alle et element af elegance og rå attitude.

Dyk ned i udvalget af basistøj fra Soft Rebels, og forkæl dig selv med lækre styles, der fremhæver din styrke og femininitet på én og samme tid.

Styles til alle anledninger

Soft Rebels tilbyder tidløse styles, der er uundværlige i din dagligdag. Uanset om du skal på arbejde, mødes med veninderne til frokost, eller nyde en “night out” i byen, har Soft Rebels det perfekte tøj til dig. Deres design og farver følger årstidernes skiften, så du altid kan skabe stilfulde og velovervejede kombinationer, der er med til at udtrykke din personlige stil.

Soft Rebels' styles kan altså snildt tilpasses ethvert scenario; fra hverdagens travlhed til afslappede weekendarrangementer Og det er netop det, som gør Soft Rebels er uundværligt i enhver kvindes garderobe, hvorfor vi også godt tør sige, at styles derfra er køb, du aldrig vil fortryde. Så gå i gang med at mixe og matche tøj fra Soft Rebels for at skabe outfits, der er præcis så dressede eller afslappede, som du ønsker dem.