X
Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

530 SNEAKERS FRA NEW BALANCE TIL KVINDER

530 sneakers til kvinder

Denne sneakers er ved at være et ikonisk design fra New Balance, som første gang blev lanceret i 1990'erne - Det er siden blevet til et hav af fortolkninger. Er du til det sporty samtidig med retro-look, så er 530 sneakersen den helt rette model for dig. Du får en let sneakers med fantastisk komfort, og hvor kvaliteten er helt i top. Abzorb mellemsål og et åndbart meshmateriale på overdelen. Hos byKalstrup finder du dem i et hav af farvekombinationer samt forskellige lækre materialer.

Få det helt rigtige look med 530 sneakers

Skal du gå all-in på det trendy 90'er look må du have et par 530 sneakers fra New Balance i din skogarderobe. Style dem et par lækre jeans med brede ben fra blandt andet Ivy Copenhagen, og tilføj en cool sweatshirt fra Lala Berlin - Dette look kan du bære året rundt. Når solens stråler kommer elsker vi at style dem til en lækker sommerkjole eller nederdel.

New Balance på byKalstrup.dk

Du finder et stort udvalg af sneakers fra New Balance på byKalstrup.dk og i vores fysiske butikker i både Blokhus & Løkken. Oplev et hav af forskellige modeller - både til kvinde & herre. Mangler du vejledning eller har spørgsmål er du altid velkommen til at skrive på mail@bykalstrup.dk.