Stine Goya

Det danske modebrand, Stine Goya skaber hver gang luksuriøse kollektioner i feminine og farverige silhuetter indenfor kvindemode. Et univers af unikke, farverige og abstrakte prints. Hvert design skal inspirere kvinder til at vise deres individualitet og unikke personligheder igennem eksklusivt kvalitetsdesign. Hos byKalstrup kan du altid shoppe designs fra Stine Goyas nyeste kollektioner, som vi ser fire gange om året. Fuldend dit look med Stine Goya
Samara Top - Stripe
DKK 800,00
Brooklyn Kjole - Navy
DKK 1.800,00
Samara Top - Stripe
DKK 800,00
Belinda Kjole - Flora
DKK 3.000,00
Chinie Kjole - Ice
DKK 2.000,00
Jelena Pants - Abstract
DKK 1.600,00
Triple Daisy Hair Clip
DKK 100,00
Tiscar Earrings - Rose
DKK 400,00
Farrow Dress - Mocha
DKK 1.800,00
Lydia Dress
Stine Goya Lydia Dress
DKK 3.400,00
Brittany Dress
Stine Goya Brittany Dress
DKK 3.600,00
Elliot Necklace - Gold
DKK 900,00

"Farver er fascinerende og fortæller så mange historier..."

"Colours are fascinating and tell so many stories – from grandiose or dramatic tales to intimate poetry. For me, colours are an inexhaustible source of inspiration; an almost raw material I love to develop further. Colours can be mixed in infinite ways, creating new shades that tell personal tales of colour, style and print.
I love that"
- Sådan siger Stine Goya

Som Stine Goya forhandler. finder du altid et bredt sortiment af nyheder fra Stine Goya online og i butikken. Vi udvælger fire gange om året de smukkeste styles fra Stine Goyas kollektioner, og vi gør alt for at plukke de designs, som vi er sikre på I vil elske! Du vil også altid kunne shoppe Stine Goya udsalg.

Stine Goyas historie

Den danske designer, Stine Goya etablerede sit brand i København i Danmark i 2006. Siden er Goya blevet et fashionbrand, som stort set alle kvinder kender. De fire smukke kollektioner, som der lanceres hvert år modtager hver gang anerkendelse og stor ros takket være de unikke print og farver. Hvert år ser vi Stine Goya i det danske modebillede, og hun imponerer hver eneste gang med sin unikke genkendelig stil. Hendes kollektioner består af beklædning - kjoler, skjorter, bukser, strik og meget mere, alt sammen i de lækreste og højeste kvaliteter. Du finder også smukke accessories og sko.

Stine Goya - Autumn Winter 2020 kollektion

"ON AIR" er navnet på den nye smukke Stine Goya kollektion. Den er designet med inspiration fra to fantastiske kunstner, Christo & Jeanne Claude's - De skaber projekter, som har en dybtegående indflydelse på vores omgivelser i det offentlige rum. De to kunstner tror på, at formålet med kunst er, at skabe glæde og skønhed - dette ses tydeligt i de smukke designs fra den nye AW20 kollektion. Vi oplever designs i fantastiske materialer, og vi ser igen det håndmalet Stine Goya DNA. Kollektionen byder på velkendte kjoler, men også helt nye spændende silhuetter i de lækreste efterårsfarver eller farverige print. Du finder toppe i bløde materialer, comfy Stine Goya strik i fantastiske farvekombinationer og accessories, hvor blandt andet nettet med Stine Goya logo er med igen. Shop den nye kollektion fra Stine Goya online og i vores fysiske butikker i Blokhus & Løkken.

Stine Goya - Spring Summer 2020 kollektion

Denne nye utrolig smukke kollektion fra Stine Goya har de døbt "House of Goya"- Inspirationen til Spring Summer '20 er fundet i den ekstravagante æstetik, ytringsfrihed og det inkluderende samfund i den internationale balsalskultur, som ses i Paris, Burning og Kiki. Kollektionen udtrykker det friske, levende og betragtende udseende. Klassiske designs som Jasmine Stine Goya Dress ses i nye smukke print og farver, og unikke nye styles er kommet til. Farvepaletten er bred, men komplementerer hinanden perfekt. Shop den nye kollektion fra Stine Goya online og i vores fysiske butik i Blokhus.

Få den bedste personlige service online

Vi bestræber os efter at give den bedste og samme personlige service til vores kunder online, som i vores fysiske butikker. Derfor kan du altid kontakte os uanset, hvilket spørgsmål du måtte have. Mangler du inspiration til hvordan du kan style de smukke styles fra Stina Goya, så kan du altid klikke ind på vores sociale medier. Besøg os på Facebook & Instagram - @byKalstrup, her deler vi opslag flere gange dagligt. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice - vi er altid klar til at hjælpe dig med styling. Du kan ringe til os på 21 13 60 40 eller skrive til mail@bykalstrup.dk.

Stine Goya - Fri fragt & Gratis retur

Du får fri fragt på køb over 400 kroner her hos os. Og vi garanterer dig at vi sender produkterne dag til dag - det vil sige at du er garanteret en leveringstid på 1-3 hverdage. Du har også fri retur ved køb for over 400 kroner.