Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

FIVEUNITS


Five Units

Five Units er dit go-to brand for stilfulde jeans og bukser, der forener form og funktion til perfektion. Det danske brand har erobret modeverdenen med deres buksekollektioner, der tilbyder et fit til enhver kvinde. Det, der gør Five Units unikke, er deres dedikation til detaljerne og materialernes kvalitet, samtidig med deres prioritering af bæredygtighed i produktionen af deres design.

Find dine ideelle bukser fra Five Units her på siden og skab stilfulde looks til enhver lejlighed.

Stilfulde bukser med fokus på funktion og detaljer

Five Units har taget modeverdenen med storm siden 2008 med deres perfekte silhuetter og altomfavnende stil, hvor hvert design er skabt med øje for detaljer og en kærlighed til materialer. Med en passion for bukser skaber de kollektioner til kvinder, der kombinerer enestående design med funktionalitet.

Brandet lancerer fire kollektioner om året for altid at give dig mulighed for at vælge bukser, der passer til sæsonen. Så hvad end det er sommer eller vinter, og uanset om du foretrækker et poleret eller eksperimenterende look, vil du med Five Units' tøj kunne komme i mål hermed.

Tag dig en hyggestund for dig selv med online shopping her på siden og find dit perfekte fit hos Five Units. Her er du sikker på at lægge et par bukser i kurven, der vil kunne styles til enhver lejlighed.

Det perfekte fit til enhver lejlighed

Når det handler om at finde det perfekte par jeans eller bukser, er kravene ofte mange. Farve, pasform og komfort spiller alle en vigtig rolle. Med danske Five Units er din jagt endelig slut. Dette internationalt anerkendte brand har forstået kunsten at skabe bukser og shorts, der opfylder alle dine ønsker.

Five Units designer bukser, der ikke kun passer perfekt, men også føles behagelige at bære hele dagen. Når du tager et kig på deres udvalg, vil du se forskellige farver og modeller, hvilket er med til at give dig et hav af stylingmuligheder. Så uanset om du skal til et dagsarrangement eller på en aftendate, har en formel eller uformel aftale i kalenderen, kan du være sikker på, at Five Units tilbyder det rette par bukser til dig. Alt efter, hvad du foretrækker, kan du nemt kombinere dem med alt fra lækre bluser og elegante skjorter til afslappede T-shirts og varme striktrøjer.

Bæredygtig mode med fokus på kvalitet

Five Units går ikke kun op i stil og komfort, de tager også ansvar og stræber efter at give vores planet den kærlighed, den fortjener. Deres produkter er lavet med genbrugsbomuld og vandbesparende metoder, og de opfordrer til reparation og genanvendelse af tøj for at gøre op med "køb og smid væk”-kulturen. Derudover har de taget et skridt for en mere bæredygtig fremtid med deres initiativ kaldet "Wrapped in paper love", hvor de siger farvel til forurenende plastikposer og omfavner en mere miljøvenlig papirindpakning. Du kan derfor med ro i sindet vælge Five Units, hvis du ønsker at kombinere dit ønske om stil, perfekt pasform og bæredygtighed. 

Køb Five Units hos byKalstrup

Hos byKalstrup går vi op i at kunne levere den samme personlige service online som i vores fysiske butikker. Derfor kan du altid kontakte os med spørgsmål om Five Units' produkter, hvad end det handler om tvivl om størrelse, valg af style eller noget tredje. Hvis du søger styling-inspiration til dine nye bukser, er du velkommen til at besøge vores Facebook og Instagram, hvor du finder os under navnet @byKalstrup.

Vores kundeservice sidder også klar til at vejlede dig. Du kan ringe til os på 21 13 60 40 eller sende en e-mail til mail@bykalstrup.dk, hvor vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig. Når du handler hos os og køber for over 400 kroner, tilbyder vi gratis fragt, og vi garanterer hurtig levering. Du kan forvente en leveringstid på 1-3 hverdage, og derudover får du gratis retur, hvis du handler for over 400 kroner.