Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

TOTE FRA MARC JACOBS

Marc Jacobs Tote Bag

En Marc Jacobs Tote Bag skriger af kvalitet og eksklusivitet. Designet læner sig op ad en almindelig mulepose, men der er naturligvis meget mere til produktet. En Marc Jacobs Tote Bag er kendetegnet ved sit uformelle og stilrene design, hvor brandnavnet er broderet på fronten. Tasken kommer med flere lommer og rum, og den findes i forskellige materialer og størrelser.


Sådan får du glæde af The Tote Bag fra Marc Jacobs

Her på siden finder du både vores Tote Bag fra Marc Jacobs i stor og lille udgave. Den lille model er den perfekte håndtaske. Det underspillede design driller med ens hjerne, idet den ved første øjekast kan forveksles med en medfølgende pose til et købt produkt. Det er netop det, der gør denne taske så edgy og speciel. Der medfølger også en strop til vores Marc Jacobs Tote Bag Mini, så du kan bruge den som skuldertaske.

De større Tote Bag-tasker fra Marc Jacobs kan rumme en anelse mere. Heri kan du have alle dine praktiske ting såsom pung, mobil og nøgler, ligesom den også kan indeholde en varm sweater til de sene aftentimer. Til disse Marc Jacobs Tote Bags medfølger også en justerbar strop.


Har du spørgsmål til vores Marc Jacobs Tote Bag?

Har du spørgsmål til vores Marc Jacobs Tote bag? Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig med stort som småt. Du kan skrive til os på mail@bykalstrup.dk, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Du kan også ringe til os på tlf. 21 13 60 40 alle hverdage fra 9-16. Husk, du får fri fragt ved køb over 400 kr. Vi ser frem til at hjælpe dig!