X
Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

SHORTS FRA MBYM

Shorts fra mbyM til alle sæsoner

Vi kommer ikke udenom, at shorts fra mbyM er et absolut musthave til sommergarderoben, når solen står højt på himlen, og stængerne skal luftes. Det er den perfekte style, når temperaturen siger +20, og du gerne vil nyde nogle af alle de skønne aktiviteter, som sommeren har at byde på. Men faktisk behøver shorts ikke kun være en sommerting – de kan sagtens være en del af din stil om fx efteråret eller sågar i vintermånederne. MbyM-shorts er dermed ikke forbeholdt en sæson, men kan bruges året rundt, hvis du tænker i lag på lag-baner. Når vejret er køligt, trækker du blot et par strømpebukser i passende tykkelse under shortsene, og så har du den perfekte helårsstyle, der kan gå sammen med både en fin bluse, en blazer eller måske en langærmet T-shirt.


Ved at tilføje strømpebukser under dine shorts tilføjer du ikke kun et ekstra lag varme, men du får også muligheden for at lege med farver og mønstre. Du kan fx vælge tykke uldstrømpebukser i neutrale nuancer eller et par mønstrede strømpebukser for at give dit outfit lidt kant.


Find mbyM-shorts hos byKalstrup

Dyk ned i vores særlige udvalg af shorts fra mbyM, der med sine fantastiske pasform-egenskaber og trendy detaljer vækker din indre fashionistas begejstring. Vi har gjort shoppingoplevelsen enkel, så du nemt kan lægge dit foretrukne par shorts i kurven og lade dem finde vej til din garderobe. Hvem ved, måske klikker du mere end et enkelt par hjem.

Hos byKalstrup tilbyder vi en række fordele, du kan nyde godt af, når du handler. Ved shopping for 400 kroner eller derover tilbyder vi gratis fragt, så du kan modtage dine varer uden ekstra omkostninger. Desuden inkluderer vi en gratis returlabel, så du kan returnere shortsene fra mbyM, hvis de ikke lever op til dine forventninger eller ikke passer perfekt til din stil.