Soft Rebels Strik

Shop blød og varm strik til kvinder fra Soft Rebels lige her! Mangler du en nye striktrøje eller kjole i strik, så er det her du skal lede! Nyd samtidig godt af vores hurtige levering, så du har dit nye tøj inden for få hverdage!

Soft Rebels Strik til Kvinder

I de kolde måneder er en varm strik uundværlig. Søger du flotte striktrøjer eller andet strik, såsom kjoler, så er Soft Rebels lige noget for dig. Soft Rebels ved at en striktrøje er en fantastisk basisvare at have i garderoben, men brandet forstår også at det godt må blive lidt mere spændende end mormor-strik. Find eksempelvis en nem og flot pullover, perfekt til enkel elegance, i vores Soft Rebels sortiment. Alternativt har Soft Rebels også gode statement pieces iblandt, eksempelvis med perler.

Strik er dog ikke kun til vintertiden og mørket. I de kølige forårsdage kan du med fordel bruge gul-tonede striktrøjer for at give outfittet en lille snert af forår og glæde. Soft Rebels har indtil flere forårsvenlige farvevarianter og snit, så kig endelig efter en striktrøje, der nok skal holde dig varm til det bliver sommer!