X
Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

NÜMPH


The brand

NÜMPH er et dansk kreativt modebrand til kvinder, som startede i 2006. De ønsker at designe finurligt og farverigt tøj, som giver dig lidt ekstra i din garderobe. Du skal have muligheden for at finde din personlige stil og tiltrække opmærksomhed gennem deres styles. Alle NUMPH-kollektioner skabes ud fra en kæmpe passion om at samle drømme, personligeheder og kreativitet - De leger med former, detaljer og håndtegnede print. Numph tøj henvender sig til den modne kvinder, som gerne vil tilføje farve til ens hverdag. Alt tøj fra det danske brand er til fantastiske priser og stadig i materiale i god kvalitet.

Den helt rigtige kjole

Alle kollektioner er fyldt med det flotteste Nümph kjoler i kreative print og skønne farver. Vi garanterer unikke kjoler i forskellige snit - der er en kjole til alle kropstyper. En Nümph kjole kan både være super feminin med blomsterprint og et let materiale, men den kan også være helt enkel i en lækker farve indenfor sæsonen. Du kan både shoppe Numph kjoler til hverdag med et par jeans under og sneakers til, og du kan shoppe kjoler til fest med en høj sko til. Et design, som kommer hver sæson, og som I altid er vilde med er Nufreja kjolen - Her får du det perfekte snit og et altid lækkert print.

Alt til din garderobe

Med tiden har Numph udvidet deres sortiment til meget mere end “bare” kjoler - Nu finder du alt til din garderobe. Shop lækre bukser, bluser, skjorter, toppe nederdel og meget mere. I sommersæsonen laver de skønne Numph skjorter samt toppe i lette materiale, som er helt perfekt til de lune dage. I vintersæsonen har du mulighed for at finde lækre Numph strik med både klassisk fit, men også comfy oversized pasform. Vi modtager nyheder fra NÜMPH hver måned, og vores side på byKalstrup samt afdelingen i butikken er altid opdateret. Du har også mulighed for at finde Nümph udsalg her på siden og i butikkerne i både Blokhus og Løkken.

Få den bedste personlige service online

Vi bestræber os efter at give den bedste og samme personlige service til vores kunder online, som i vores fysiske butikker. Derfor kan du altid kontakte os uanset, hvilket spørgsmål du måtte have. Mangler du inspiration til hvordan du kan style de lækre designs fra NÜMPH, så kan du altid klikke ind på vores sociale medier. Besøg os på Facebook & Instagram - @kalstruplivsstilshus, her deler vi opslag flere gange dagligt. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice - vi er altid klar til at hjælpe dig med styling. Du kan ringe til os på 21 13 60 40 eller skrive til mail@bykalstrup.dk.

Du får fri fragt på køb over 400 kroner her hos os. Og vi garanterer dig at vi sender produkterne dag til dag - det vil sige at du er garanteret en leveringstid på 1-3 hverdage.