Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

OVERTØJ TIL KVINDER

Vi kender vigtigheden af et bredt udvalg inden for overtøj. Luksus er at have forskellige typer af jakker i garderoben, når stranden besøges den ene dag til frisk gåtur imens festkjolen kalder på en trendy, smuk jakke om aftenen – hertil kalder måske ugens øvrige dage ofte på en præsentabel arbejdsjakke. Se vores store udvalg af overtøj og jakker til enhver anledning lige her på byKalstrup – flere til prisvenlige budgetter.

Der findes en jakke til alt – hver sæson sin jakke, hver fest sin helt egen overtøjsgarderobe

Uanset, hvilken sæson vi er i, er overtøj en vigtig del af garderoben. Om sommeren er lette sommerjakker et hit, ligesom de populære overgangsjakker om foråret og efteråret trender. Om vinteren til gengæld er de varme og lune vinterjakker øverst på ønskelisten. Hver sæson kræver sin jakke og følelsen af altid at ankomme anstændigt og med varmen i behov, gør behovet for den helt rigtige jakke til enhver sæson og begivenhed yderst aktuel.


De fleste kvinder elsker mange og vidt forskellige jakker i sin garderobe. For der findes adskillige anledninger, hvor en ny jakke er påkrævet alt afhængig af begivenheden og den anvendelse, vi står og skal bruge jakken til. På byKalstrup.dk finder du et væld af forskellige typer af jakker til kvinder – så hvad enten du er til en stor dunjakke, eller en elegant uldfrakke, den helt perfekte og varme ”barnevognsjakke”, den smarte lille korte jakke, eller en mønstret vild jakke, så er mulighederne mange lige her. Vi elsker vinterjakker i alle afskygninger og farver. Tynde jakker, tykke jakker, varme frakker, lette overgangsjakker, sommerjakker eller den helt rigtige og ekstrem varme jakke til gåturen på stranden eller i skoven.  


Denimjakker gør dit look chik og cool

En denim jakke er yderst populær, når det kommer til både anvendelige indendørsjakker og lette overgangsjakker. Denimjakken er også ofte anvendt som en alternativ blazer og sættes ofte over kjoler, så det feminine look får et rocket tvist. Denimjakker findes i alverdens afskygninger, men de særligt populære er denim jakker med stretch, der gør den meget behagelig at have på. Cowboyjakker i den helt rigtige blå jeansvask er også højt på top 3 listen over eftertragtede jeans jakker til garderoben. De typer af jeans jakker bliver oftest kaldt vintage denimjakker og nogle af dem har sågar foer. Denimjakker findes dog også i farver og her er hvid eller rosa en eftertragtet denimjakke, der ligeledes gør din jeansjakke både feminin og sommerlig.


Nogle denimjakker har også et oversized look, og kaldes en boyfriend jeansjakke, et snit, der gør jeans jakken overdimensioneret og meget stor – en trend, der hitter især hos de unge og dem, der elsker street look inden for denim fashion.


En jeansjakke har mange anvendelsesmuligheder og hvad enten, du søger en denimjakke, der skal tilføre dit tøjsæt noget råt eller du elsker en all around jakke i dit garderobeskab, så vil du altid blive glad for din let anvendelige denim jakke, der passer til alle farver og alt andet slags tøj.


Dunjakker når du vil holde varmen eller glædes over komforten i letvægts dunjakker

Efterhånden kender alle til de uundværlige overgangsjakker i mellem sæsonerne forår / efterår og inden for kategorien er letvægts dunjakken den absolutte højdespringer. Light weight dunjakken, som de populære overgangsjakker hedder på engelsk, er i særlig grad efterspurgt igen og igen på grund af sin lethed og lækre komfort, når den bæres. Jakken er perfekt i mellemsæsonerne, hvor en mellemvarm jakke påkræves og de lette dun, gør jakke yderst komfortabel og derfor også meget anvendelig som kørejakke. En tynd, let dunjakke har den helt rette temperatur til en køretur, hverken for varm eller for kold, men til gengæld yderst rar at bære, når du er på farten.


Inden for deciderede vinterjakker er dun jakken også det mest fortrukne overtøj, fordi dunene har den fantastiske egenskab at holde kroppen varm. Og hvem ønsker ikke en varm vinterjakke? En dunjakke du altid vil kunne holde varmen i og samtidig føle dig smart og praktisk. Især om vinteren er en varm stil at foretrække, når du på kolde dage skal holdes varm. Dame dun vinterjakkerne findes i flere længder – både korte, lange dunjakker og ekstra lange vinterjakker hitter. Det er helt op til brugeren selv, hvilken længde, vi foretrækker på vores foretrukne vinterjakker. Senest er de næsten gulvlange vinterjakker begyndt at trende, fordi de i sagens natur er ekstra varme qua deres ekstra længde. Så ønsker du en ekstra varm vinterjakke, er det klar anbefalelsesværdigt at spejde efter de helt lange dun vinterjakker, der varmer ikke kun kroppen med også benene. Samtidig er de ret fashionable og trendy på den praktiske måde. Både UBR, ROCKANDBLUE og Parajumpers har overtøj i flere længder og snit, der gør dem anvendelige til forskellige kropsformer og anvendelseslejligheder.


En flot og varm dun jakke til damer er nem at finde på bykalstrup.dk og de mange forskellige jakker til kvinder har flere forskellige prisklasser, men også mange forskellige anvendelsesmuligheder. Iblandt det store udvalg af overtøj til kvinder, finder du også damejakker i mange forskellige tykkelserne, nogle er ekstrem varme og andre er lette overgangs damejakker - nogle vil kunne bruge de tynde dunjakker hele året og som vinterjakke, fordi de måske er varme i sig selv eller eksempelvis kører meget og derfor har behov for en lettere jakke, der egner sig til mange køretimer i bil.


De såkaldte puffer jakker er populære i sit oversize look og giver en trendy kant til din dame overtøjs garderobe. En dejlig og varm vinter dunjakke er bestemt en god investering, når det kommer til de kolde vintermåneder, men overgangsjakken er mindst lige så relevant investering og kan bruge rigtig mange timer på året.


En varm og flot dunjakke til kvinder finder du nemt her, og lad dig endelig inspirerer af de mange flotte modeller, der giver det brede udvalg og de mange anvendelsesmuligheder. En sort jakke er altid populær, men måske er du åben overfor de mange flotte jakker i farver – især en grøn jakke er populær som primær valg eller en smuk blå jakke. Overtøj er tit en langtidsinvestering, vi ønsker længe i vores garderobe, men hvad enten du vælger sort, blå eller grøn overtøj, går du klassisk og sikkert frem.


Flyverdragt til voksne kvinder - også populært kaldet jump suits eller one piece overtøj

Mere og mere vinder de praktiske flyverdragter i voksen varianter terræn. Idéen om at holde varmen på hele kroppen er tanken bag de varme og smarte jump suits, der er termo isoleret og vatteret, så hele kroppen er varmt tildækket. Succes er ikke til at komme udenom, og er samtidig klædelig, praktisk og smart. De ekstra varme termo dragter til voksne er populære til traveture, på sidelinjen til fodboldkampen, men også blandt personale, der ofte opholder sig ude på arbejdspladsen. Som gårdvagt eller i en børnehave er de praktiske flyverdragter til voksne en særkommen og varm løsning, og en meget praktisk og nem løsning.


De voksne flyverdragter til damer er alle smarte og lavet med vatteret foer med termo isolerende effekt, så kroppen holder sig varm fra top til tå, alt imens, du ser smart og moderne ud. Shop flyverdragter fra både Global Funk, Cozy by JZ og bæredygtige esmé studios.


Nogle one piece jump suits har hætte, andre har blot en kinakrave. Det er meget forskelligt, hvad vi som kvinder foretrækker – men kendetegnet for dem alle er, at de findes i alle størrelser og ofte i basis farverne sort, blå eller grøn flyverdragt.


Hos byKalstrup.dk anbefaler vi, de varme heldragter til alle kvinder, der elsker at føle sig smart, imens de holder sig varme. Og heldragterne giver flotte taljer og giver et kropsnært look trods sin varme overtøjs funktion.


Frakker til kvinder, der elsker det feminine og klassiske overtøjs look - vi har dem alle

Hos byKalstrup.dk gør vi os umagen for at udvælge det bedste overtøj til dig, der er den kræsne kunde, der sætter pris på at funktion, praktik og fashion går hånd i hånd. Mange af de smukke uld frakker her på sitet har thermo insulated egenskaber, der gør dem ekstra varme uden at gå på kompromis med det smarte og elegante uld frakke look.


De populære uld jakker til kvinder er i høj grad brugt til formel arbejdsbrug, eller over kjolen til den store fest eller julefrokost, så du både ankommer elegant men samtidig varmt. Shop lækre uld jakker fra både Leveté Room, Lala Berlin og mange flere.


En sort klassisk uld frakke til kvinder er næsten et must have i enhver kvindes hjem – og du kan være sikker på, at hvis du investerer i en plain eksklusiv uld jakke, så har du en uld frakke mange år frem i tiden.


Lette jakker er anvendelige hele året og altid en god og langtidsholdbar overtøjs investering

En let jakke til kvinder er mange ting. Der findes både vatteret jakker til kvinder – de såkaldte quiltede jakker til kvinder, der alle kaster et let og fashionable udtryk fra sig. I dag findes de quiltede jakker i alle afskygninger og farver og både de korte vatterede jakker til kvinder og de lange quiltede jakker til damer er populære køb. Den lette damejakke til kvinder er populær til både fest og hverdag og de quiltede jakker med ekstra længde vinder mere og mere popularitet, fordi de ikke kun er smarte men også meget belejligt holder benene og bagdelen varm. Flere og flere fortrækker de quiltede damejakker som kørejakker, da de er tilstrækkelig varme til køreture og smarte ved ankomsten.  


Mange kvinder falder for det enkle og lette i de smarte vatterede jakker, der også ofte bruges som en basis jakke, der dækker mange forskellige anledninger. En let sommerjakke til damer er også dejlig at have i sommer garderoben og en tynd jakke er altid at foretrække på en lun sommeraften eller på terrassen om sommeren på de lyse aftener.


Den perfekte quilt jakke til piger finder du nemt hos byKalstrup.dk, fordi vi altid følger trenden og gør en dyd ud af det brede udvalg af tidens tendens – og den smarte quilt jakke til damer er absolut et must have i garderoben. Både Sissel Edelbo og Dea Kudibal har quiltet jakker til kvinder der er lækre, og højaktuelle. De smukke vatteret damejakker findes både i lang og kort, og mønstrene varierer, så der er for enhver smag.


Ponchoer den populære men også alternative jakke

Flere og flere kvinder sværmer for den utraditionelle men smarte løsning at bruge en poncho til overtøj. Ponchoen er for kvinder, der elsker et stykke let, blød og lækkert overtøj, hvor looket er smart og komforten helt i top. Sibin Linnebjerg er kendt for sin Siff og Adi poncho til damer, der alle har et karakteristisk sømands mønster, og nogle ponchoer har rullekrave andre ponchoer har rund hals. Fælles for alle ponchoer til damer er, at kvaliteten er i top og den lækre merino uld gør ponchoen varm. Et perfekt tip er at bruge din poncho ovenpå en tynd jakke, eller måske din skindjakke.


Regnjakker til kvinder behøver ikke kun at være praktiske – en regnjakke kan nemt være trendy samtidig

Her på byKalstrup.dk finder du et stort udvalg af regnjakker fra anerkendte Rains. En dansk regnjakke producent, der har sat sig for at gøre en regnfuld dag solskinsbelagt med fashion. Bykalstrup.dks udvalg af de trendsættende regnjakker spænder bredt i farver, men holder sig til de to mest populære modeller som er henholdsvis den lange unisex regnjakke fra Rains til 700,- og den korte regnjakke fra Rains til 600,-. Begge modeller er yderst klædelige og lækre og lette at bære og samtidig helt vandtætte og åndbare regnjakker til både mænd og kvinder.  


Skindjakker til kvinder når du ønsker et råt tvist til dit outfit

MDK også kaldet Munderingskompagniet leverer hver sæson deres klassiske skindjakker Seatlle Thin Biker jakke både med nitter og uden. Dét der gør de kendte skindjakker til kvinder fra MDK populære er den ekstra tynde og lækre skindkvalitet, der giver komfort til brugeren. Skindjakkerne til damer kan bruges sæson efter sæson og går ligesom en jeans jakke aldrig af mode og kan nemt bruges til både kjoler, jeans i hverdagen og som overtøj til fest. Tilføj et lækkert tørklæde til din skindjakke.


Fashion veste til kvinder i både dun og quilt – alle typer af veste er populære

En vest til damer er mange ting. Nogle foretrækker at bruge de smarte veste som tilbehør til tøjsættet, andre bruger veste til kvinder som en praktisk overgangsjakke, eller en mellemting mellem en vinter og sommer jakke. Uanset, hvad du foretrækker så er alle typer af veste populære til alle kvinder uanset alder og behov.


En dunvest til kvinder fra enten Parajumpers eller day Birger et Mikkelsen er populære veste med facon, der giver en feminin silhuet og samtidig virker praktisk, da den varmer skønt på overkroppen. Især en sort vest til damer er anvendelig hele året, om vinteren kan vesten bruges til indendørs brug og om sommeren til udendørs brug. En lækker dun vest til damer er en flot accessories og kan bruges ovenpå dine øvrige tynde jakker eller din ynglings lækre sweat eller strik.


Som en højaktuel trend ses mere og mere de quiltede vest til kvinder og i alle længder. Nogle veste i quilt er sågar printet og ofte i liberty blomster print, der gør dem både meget trendy, men også romantiske på samme tid. Global Funk har længe været dygtige til overtøj i quilt, og nu laver Global Funk også veste i det populære quilt materiale, der både gør vestene lette og varme på samme tid. De quilt veste til kvinder kan både bruges indendørs og udendørs, og ønsker du en særlig trendy vest, er de lange quiltet veste til kvinder et absolut must.


En vinterjakke har kun to formål – at holde varm og være smart på samme tid

En vinterjakke er kun anvendelig til fulde, hvis den holder kroppen varm og du føler dig smart samtidig. Og mange, der søger en vinterjakke til kvinder, ønsker en særlig varm og ekstra lun vinterjakke, der holder kulden ude og kroppen varm. En vinterjakke til damer skal helst være smart og funktionel samtidig og de fleste varme vinterjakker har også en dejlig lun hætte med pels – den er særlig skøn på en ekstra kold vinterdag.


Udover at være funktionelle er de populære vinterjakker til damer også lækre bløde i kvaliteten, så følelsen af at bære en varm omsluttende vinterjakke er i top.


Varme vinterjakker til kvinder isoleret med eksklusive dun og et smart design og en varm hætte med smuk pels, går aldrig af mode. Og den lange gå tur på stranden eller i skoven er reddet, så du holder dig varm hele turen rundt og hjem. Flere af de mest populære vinterjakker er facon syet og med smarte detaljer i form af guld lynlås, men de meget eksklusive vinterjakker til damer fra UBR har sågar stretch i deres vinterjakker, så du har fri bevægelighed og ikke føler dig spærret inde, selvom jakken sidder tæt.


Flere af de dyre vinterjakker fra Parajumpers som eksempelvis long bear vinterjakken til damer er varmeregulerende helt ned til minus 20 grader og afskyr desuden en regnbyge.


På byKalstrup.dk har vi vinterjakker og overtøj fra mange forskellige mærker og i vidt forskellige priskategorier så, hvad enten du søger en dyr vinterjakke til kvinder eller en billig vinterjakke til damer, så er udvalgte blandt det bedste og største her hos os.