Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

T-SHIRTS FRA JJXX

Trendy T-shirts til alle anledninger

T-shirts er et uundværligt element, når du sammensætter et outfit med et par jeans eller en nederdel – det giver et afslappet og stilrent look. Skal du til fest og leder efter en T-shirt til en aften i byen, kan du finde et bredt udvalg af farver. Er du derimod på udkig efter en afslappet T-shirt med et tvist, tilbyder vi forskellige grafiske T-shirts med teksttryk, der passer perfekt ind i din hverdagsgarderobe.

Ligegyldig sæson og trends går T-shirts aldrig af mode. Gå med en grafisk T-shirt om sommeren sammen med et par jeans eller shorts, hav en hvid T-shirt under en sweatshirt eller lad fantasien løbe sin gang og skab dit eget look – hvad du altid kan regne med er T-shirts fremstillet af materialer af højeste kvalitet for at sikre langvarig holdbarhed, så du kan bruge dem igen og igen.

Vi giver fri fragt for over 400 kr.

Vi synes, at online shopping er sådan en god idé. Du kan shoppe derhjemme i ro og mag, hvor du ikke skal bære rundt på tunge poser eller stå i en kø – det kan du slippe for hos byKalstrup. Dertil vil vi gerne have, at du føler dig sikker, når du køber tøj hos os, så vi tilbyder fri fragt for ordrer over 400 kr. til din nærmeste GLS pakkeshop samt 30 dages fortrydelsesret. Har du lyst til at få dine T-shirts fra JJXX leveret hjem til dig, er det ikke et problem. Tværtimod, du vælger blot GLS pakkeomdeling til 49 kr. Så skal du ikke tænke over, at du skal svinge forbi en pakkeshop, men bare læne dig tilbage og nyde tanken om, at du får leveret din ordre lige til døren.

Men skulle det nu ske, at du gerne vil nyde fordelene ved at shoppe i en fysisk butik, så besøg os da endelig os på Torvet 3, 9492 Blokhus. Vi står altid klar til at hjælpe dig og besvare alle dine spørgsmål, og du kan også afhente din ordre for et posegebyr på små 4 kr.