Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

ROSAS - LULU'S LOVE


Lulu's Love

Lulu's Love er et populært dansk brand, som blandt andet er kendt for deres lækre Love sweatshirts i mange forskellige farvekombinationer. Høj kvalitet, farverigt design og et inspirerende univers står højt på dagsordenen hos Lulu’s Love. Dyk ned i deres skønne design her.

Komfort og lækkert design med en Lulu’s Love sweatshirt

Behageligt tøj kan nogle gange forbindes med lidt kedeligt tøj, hvor komforten overskygger designet. Men sådan er det langt fra hos Lulu’s Love! Her forenes behagelige materialer med skønne og farverige design, som er alt andet end kedelige.

Lulu’s Love sweatshirts fås i mange forskellige skønne farver, som du ikke kan undgå at blive glad af at se på. Det er farver som grøn, pink, orange og blå i skønne kombinationer med det genkendelige Lulu’s Love logo. De er lavet i det blødeste bomuld, som føles fantastisk at have på.

Med en Lulu’s Love sweatshirt behøver du kun et par jeans og dine yndlingssneakers for at skabe et fuldendt outfit, der er super cool og casual. Står den på søndagshygge derhjemme, er en Lulu’s Love sweatshirt og et par bløde sweatpants et rigtig godt bud på et blødt og lækkert outfit.

Stort udvalg af Lulu’s Love her

Vi elsker Lulu’s Love og deres farverige univers, og derfor finder du altid et bredt udvalg af deres skønne styles her på siden. Med en eller flere af deres sweatshirts i garderoben er du godt klædt på til arbejde, café eller en hyggedag derhjemme.

Hvis du vil vide mere om en Lulu’s Love sweatshirt eller er i tvivl om, hvad du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Vil du gerne se og mærke på tøjet, inden du træffer beslutningen? Så er du velkommen til at besøge vores butikker i Løkken og Blokhus. Vi står altid klar med et smil på læben samt råd og vejledning til dig.