Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

GLOBAL FUNK


Isolde Intention Flyverdragt

Global Funk ses hvert år i det danske modebillede, hvilket vi godt kan forstå. Du får både en tidsløs, cool og samtidig super feminin flyverdragt, der har fine detaljer, og den skiller sig derfor ud fra, hvad vi normalt forbinder med en flyverdragt. Shop den lækre og populære quiltet flyverdragt hos byKalstrup i flere farver. Flyverdragten er et must-have i de kolde måneder - Perfekt i alt slags vejr! Du kan nemt holde varmen med denne termo flyverdragt. Vi anbefaler en varm strik under på en meget kold vinterdag. Hop i din Isolde Intention Flyverdragt på cyklen, på din gåtur, en tur i skoven og når du er ude i sneen. Den populære termo flyverdragt var et startskud for Global Funk som siden har tilføjet flere lækre styles til deres Intention kollektion. Du finder blandt anden den skønne overgangsjakke, Milo Intention -og Even Intention Jakke som du også kan shoppe online her.

Få den bedste personlige service online

Vi bestræber os efter at give den bedste og samme personlige service til vores kunder online, som i vores fysiske butikker. Derfor kan du altid kontakte os uanset, hvilket spørgsmål du måtte have. Mangler du inspiration til hvordan du kan style de lækre jakker og flyverdragter, så kan du altid klikke ind på vores sociale medier. Besøg os på Facebook & Instagram - @kalstruplivsstilshus, her deler vi opslag flere gange dagligt. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice - vi er altid klar til at hjælpe dig med styling. Du kan ringe til os på 21 13 60 40 eller skrive til mail@bykalstrup.dk.

Du får fri fragt på køb over 400 kroner her hos os. Og vi garanterer dig at vi sender produkterne dag til dag - det vil sige at du er garanteret en leveringstid på 1-3 hverdage. Du har også fri retur ved køb for over 400 kroner.