Only

Som en af de førende denim-brands i Europa har Only sat sine spor i den europæiske tøjstil. Deres simple, men stilfulde, tøj giver kvinder et look de kan være stolte af. Only er inspireret af simpelt design der udstråler attitude, selvtillid og mode på en selvsikker måde.

Deres tøj er lavet af materialer i høj kvalitet og føles fantastisk at have på. Only laver jeans, kjoler, toppe, strømper, t-shirts, nederdele, jakker og meget mere. De er utroligt kendte pga. deres flotte denimtøj som vi selvfølgelig forhandler her hos os.

Shop dem her hos Kalstrup - vi er vilde med Only!

Få den bedste personlige service online

Vi bestræber os efter at give den bedste og samme personlige service til vores kunder online, som i vores fysiske butikker. Derfor kan du altid kontakte os uanset, hvilket spørgsmål du måtte have. Mangler du inspiration til hvordan du kan style de lækre designs fra Only, så kan du altid klikke ind på vores sociale medier. Besøg os på Facebook & Instagram - @byKalstrup, her deler vi opslag flere gange dagligt. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice - vi er altid klar til at hjælpe dig med styling. Du kan ringe til os på 21 13 60 40 eller skrive til mail@bykalstrup.dk.

Only - Fri fragt & Gratis retur

Du får fri fragt på køb over 400 kroner her hos os. Og vi garanterer dig at vi sender produkterne dag til dag - det vil sige at du er garanteret en leveringstid på 1-3 hverdage. Du har også fri retur ved køb for over 400 kroner.