X
Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

VINTERJAKKER TIL KVINDER

Vinterfrakker og vinterjakker til kvinder

Med den rette vinterjakke til dame er du klar til at gå de kolde måneder i møde med stil. Efteråret og vinteren i Danmark kan føles lange, så det er godt at være forberedt med en lækker vinterjakke, der gør gråvejrsdagene lidt sjovere. Se vores store udvalg af lækre og varme vinterjakker til kvinder her.

Når du skal vælge det rette overtøj til at få dig varmt og tørt gennem vinteren, kan du overveje, hvad det er vigtigt for dig, at en jakke skal kunne. Er du til en klassisk lang vinterfrakke i uldkvalitet med knappelukning og eventuelt bindebånd i taljen, eller er du mere til en kort dunvinterjakke med hætte og lynlås? Måske foretrækker du at have forskellige vinterjakker og vinterfrakker i garderoben, så du kan skifte efter outfit og humør? Du finder det hele hos byKalstrup.


Lange vinterjakker til dame

Lange vinterjakker til damer er et klassisk og praktisk valg, som holder dig varm og beskytter dit tøj fra regn og sne, samtidig med at det er super trendy. Længden på lange vinterjakker til damer kan variere – du kan få vinterjakker til damer, der går til midt på låret, er knælange eller gulvlange, så der er god mulighed for at finde en lang vinterjakke til dit behov. 

Med en lang dunjakke kan du få følelsen af at være pakket ind i en stor, vamset dyne. Den føles som et dejligt varmt kram, der gør det lidt nemmere at komme ud ad døren i de kolde vintermåneder. Parajumpers har perfektioneret den lange dunjakke med deres kombination af smukt og funktionelt design. Vinterjakkerne fra Parajumpers fås i forskellige trendy og eksklusive farver, så du kan uden tvivl finde en lang vinterjakke, der passer i din garderobe. Se også vores skønne varme dunjakker fra Leveté Room og Mbym..


Korte vinterjakker til dame

Er du mere til en vinterjakke i en kort model, er der selvfølgelig også mulighed for det. Med en kort vinterjakke får du et mere let look og kan også typisk tage den i brug lidt før end en lang model, fordi den er knap så varm.

Rains laver de fedeste korte dunjakker med hætte – og som en stor bonus er disse jakker selvfølgelig også regntætte, ligesom alle Rains øvrige produkter. Du finder vinterjakker til kvinder fra Rains i forskellige modeller og farver, som mikser komfort og lækkert design.

Er du til et mere klassisk udtryk, kan du vælge en kort vinterfrakke som Ewe Uniform Jakke fra Co’Couture, der med sin dobbeltradede knappelukning og brede krave går super godt sammen med et lækkert halstørklæde og et par læderhandsker.


Stort udvalg af vinterjakker til kvinder hos byKalstrup

Er du godt klædt på til de kolde måneder, eller trænger garderoben til en opdatering? Så er du havnet det helt rigtige sted. Du finder nemlig altid et stort udvalg af varme og lækre vinterjakker til kvinder fra kendte brands som Parajumpers, Only og Global Funk hos byKalstrup.

Vi vil altid gerne give dig en god oplevelse, når du handler med os – uanset om det er i vores fysiske butik eller her på webshoppen. Derfor giver vi dig fri fragt, hvis du shopper for 400 kr. eller mere hos byKalstrup. Vi vedlægger også en gratis returlabel, hvis du skulle få brug for at ombytte eller returnere. Har du spørgsmål til vores udvalg eller en specifik vinterjakke til dame, er du altid velkommen til at kontakte os på mail@bykalstrup.dk. Du kan også ringe til 21 13 60 40 alle hverdage mellem 9 og 16.

Hvis du gerne vil prøve din kommende vinterjakke på, før du køber den, er du meget velkommen til at besøge vores butikker i Løkken eller Blokhus. Hvis du vil være sikker på, at vi har en bestemt vinterjakke til dame på lager, kan du med fordel kontakte os forud for dit besøg.