Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

SNAPSHOT TASKER FRA MARC JACOBS

Marc Jacobs Snapshot

En Marc Jacobs Snapshot-taske kendetegnes ved sit moderne, kompakte og stilfulde design, der skriger af høj kvalitet og eksklusivitet. En Marc Jacobs Snapshot er lavet af lækkert Saffiano-læder, der blot understreger kvaliteten. Herudover kommer tasken med interessante detaljer i form af metalbeslag og logoprint, og så er den kendt for sine kamera-inspirerede detaljer såsom form, rumopdeling og stropper. 


Hvad er unikt ved en vores Marc Jacobs Snapshot?

Med en Marc Jacob Snapshot får du en taske lavet i perfekt håndværk og design. Den stilfulde taske er den oplagte taske til at have med på farten. Den er både praktisk og super elegant i sit udseende. Vores Marc Jacobs Snapshot har to rum, hvor du både kan have mobil, en lille pung samt andre små praktiske ting. 

Tasken kommer især til sin ret, hvis du ønsker at bære en fin kjole. Vores Marc Jacob Snapshot matcher fint med ethvert outfit, og du kan roligt vide dig sikker på, at alle dine ting befinder sig sikkert i tasken. 

Formen på tasken udstiller den også fra den mest elegante side. Den firkantede form gør, at den står fint på et bord, hvor alle kan betragte de yndige detaljer ved tasken. Tag den med på arbejde eller på tur ud med veninderne – vores Marc Jacobs Snapshot bliver din nye bedste ven.


Har du spørgsmål til vores Snapshot fra Marc Jacobs?

Kontakt os, hvis har du spørgsmål til vores Snapshot fra Marc Jacobs. Vi sidder klar i kundeservicen til at give dig den bedste rådgivning. Du kan skrive til os på mail@bykalstrup.dk, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Du kan også ringe til os på tlf. 21 13 60 40 alle hverdage fra 9-16. Husk, du får fri fragt ved køb over 400 kr. Vi ser frem til at hjælpe dig!