Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

SWEATSHIRTS FRA JJXX

Fra afslapning til cool streetwear

Sweatshirts er ikke kun forbeholdt lørdage på langs længere – de er hverdagsbeklædning, der altid fungerer, når du er i tvivl om, hvad du skal tage på. En sweatshirt går perfekt sammen med et par jeans eller over en farverig kjole – der er mange muligheder, og du kan også gå all in og bruge din sweatshirt som nat- og hverdagstøj. Vi lover dig, at din nye sweatshirt fra JJXX sagtens kan bruges til begge formål.

En sweatshirt kan styles på mange forskellige måder, så den passer til forskellige lejligheder. Tilføj en farverig sweatshirt til dine jeans for et moderne og afslappet look på kontoret. Du kan enten tilføje et par hæle til outfittet eller et par sneakers for at skabe et sporty udtryk. Hvis du foretrækker kjoler og nederdele, kan du nemt lægge en sweatshirt over – og når vejret er koldt, kan du tilføje en denimjakke.

Gratis fragt for over 400 kr.

Vi bestræber os efter, at du føler dig tryg, når du handler hos os. Derfor tilbyder vi fri fragt, hvis du bestiller for over 400 kr. til din nærmeste GLS pakkeshop samt 30 dages fortrydelsesret. Har du lyst til at få dine sweatshirts fra JJXX leveret hjem til dig, koster det kun 49 kr. med GLS. Så skal du ikke tænke over, at du skal svinge forbi en pakkeshop, men bare læne dig tilbage og nyde tanken om, at du får leveret din ordre lige til døren.

Men skulle det nu ske, at du gerne vil svinge forbi et sted, så besøg os endelig i vores butik på Torvet 3, 9492 Blokhus. Vi står altid klar til at hjælpe dig og besvare alle dine spørgsmål. Du kan også spare fragten ved at afhente din ordre hos os, hvor det kun koster 4 kr. for posegebyr.