Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

2NDDAY


Dansk mode med sit helt eget udtryk 

2ndday udspringer af det anerkendte danske brand, DAY Birger et Mikkelsen. De to adskiller sig dog væsentligt i udtrykket. Hvor DAY står for det klassiske, er 2nd Day den lidt vildere, oprørske lillesøster. Her er der fokus på materialer som denim og læder, og kollektionerne er designet med en mere edgy og rå stil. Er du ikke så meget til en gennemført rocknroll-stil, kan du med fordel bruge de lidt mere rå styles som kontraster i et mere klassisk outfit. En hoodie kan eksempelvis sagtens styles med et par pæne bukser og sko, ligesom en nederdel i læder kan komplementere en feminin skjorte på smukkeste vis. 

2nd Day-jeans er et must i basisgarderoben 

Få ting er så uundværlige i garderoben som et – eller flere – par alsidige jeans i en god kvalitet. 2nd Day har et stort udvalg af jeans af forskellige modeller for enhver smag – uanset om du er til cropped jeans, lige ben eller en trendy flare-model. En af de helt populære modeller er vores 2nd Day Jolie-jeans med en helt klassisk pasform. De smalle ben gør dem perfekte til både oversize sweatre og blazere, ligesom dit valg af fodtøj kan dresse bukserne enten op eller ned. Det sikre valg er til hver en tid et par sorte eller mørkeblå jeans, og begge dele finder du naturligvis her på siden. Har du lyst til at prøve noget lidt anderledes, kan et par hvide jeans også være lige det, der mangler i din garderobe. Du vil måske blive overrasket over, hvor stor en forskel det kan gøre for dit outfit at vælge jeans i en anden farve, end du normalt går i. 

Bestil 2ndday med fri fragt 

Vores filosofi er, at der skal være lige så god service online som i vores fysiske butikker. Derfor giver vi dig mulighed for at handle med fri fragt, så snart du har købt for mindst 400 kr. Derudover vedlægger vi en returlabel, så du helt gratis kan ombytte dit køb, hvis det ikke passer i størrelsen. Skulle du have spørgsmål til nogle af vores produkter – for eksempel udvalget fra 2nd Day – er du altid velkommen til at kontakte os pr. mail eller telefon. Følg også med på vores sociale medier under navnet @byKalstrup. Du finder os på både Facebook og Instagram, hvor vi dagligt deler ud af inspiration til styling og præsenterer lækre produktnyheder.