X
Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

TØRKLÆDER TIL KVINDER

Fede tørklæder til kvinder

Uanset din alder eller personlige stil passer et tørklæde til alle kvinder. Du kan altid eksperimentere med farverige og sjove tørklæder, hvis du er til energiske og livlige looks, og du har altid mulighed for et mere neddæmpet tørklæde, der emmer af stilfuld sofistikation. Du kan eksempelvis overveje et halstørklæde i cashmere eller silke til at parre med en formel aften eller et i strik.


Er du til store eller små tørklæder?

Ønsker du en sød detalje til dit samlede outfit, er det helt klart de små tørklæder du bør overveje. Et større halstørklæde giver dig til gengæld mulighed for at eksperimentere med dine stylingmuligheder. Vi kan altid anbefale tørklæder fra Lala Berlin med det genkendelige Kufiya-print, hvis du leder efter en klassiker til hverdagen. Du kan nemt binde halstørklædet rundt om halsen og binde enderne foran, så de hænger lidt for den helt klassiske halsslynge. Jo mere løs den er om halsen, jo mere afslappet er looket. Hvis du ønsker et lille, men stilfuldt tørklæde, bliver du nødt til at tjekke tørklæderne fra Everyday by Bella Ballou ud. Du kan nemt folde dem i en trekant, rulle tørklædet sammen og binde rundt om halsen med en chik fransk knude.


Vær ekstra kreativ med tørklæder til damer

Et tørklæde behøver dog ikke kun bruges rundt om halsen. For en boho-stil kan du folde dit tørklæde i en trekant og binde det om hovedet. Så ser du ekstra stilfuld ud, samtidig med at du beskytter dit hår mod solen om sommeren. Du kan også give dit outfit et unikt twist ved at bruge et silketørklæde som bælte. Hvis du har en kjole på, kan du tilføje lidt fest og farve ved at binde et silketørklæde om livet, eller du kan bruge det i stedet for et bælte til dine cowboybukser. Til sidst kan du også flette det i håret eller bruge det som en accessory på din håndtaske.