Lala Berlin

Det populære modebrand Lala Berlin blev grundlagt tilbage i 2004 og har siden taget modebranchen med storm. Se de mange flotte Lala Berlin styles her hos os.

Lala Berlin

Lala Berlin - Designeren bag


Den kreative designer bag Lala Berlin er, Leyla Piedaysh. Hun formår at skabe samlinger der både indeholder elegant femininitet og frisk storby chic. Brandet blev født da hun designede sin første høj kvalitet strik, og da hun viste verden sine naturlige garner og materialekombinationer. I dag består Lala Berlin af kvindelige designs, hvor høj kvalitet og levende mønstre er brandets kendetegn - du får luksus og en gennemført oplevelse. I år 2015 gæstede Leyla Piedaysh første gang det danske modeshow i København, og man må sige brandet har vokset sig stor herhjemme siden.

Her hos byKALSTRUP finder du et bredt udvalg af hendes Lala Berlins tøj, tørklæder og accessories indenfor kvindemode. Du finder b.la. de populære cashmere halstørklæder med partisaner print, hvilket i Danmark er Lala Berlins helt store kendetegn, og som man ser ofte i det danske modebillede. Vi kan udover det populære halstørklæde præsentere hendes stilfulde kollektioner, hvor forskellige print og skæve kanter kommer til udtryk. Shop smukke silkekjoler, komfortable basis t-shirts og smarte shopping nets og punge hos KALSTRUP.

Lala Berlin - Om brandet


Lala Berlin er et modebrand fra Tyskland, som blev skabt 2003/2004 hvor Leyla Piedayesh startede med at designe det unikke modetøj. Lala Berlin blev officielt lanceret i 2004 på et modeshow kaldet Premium i Berlin. Layla Piedayesh har med Lala Berlin, valgt at kombinere det moderne med det stilfulde. Derfor kan du fornemme en slags “Urban style” i de smukke styles.

Den idérige og dygtige designer Layla Piedayesh har skabt brandet fordi hun altid har haft en stor kærlighed for tøj, mode og det unikke. Hun blev selv som helt ung kaldt for Lala, hvilket senere hen blev navnet på hendes unikke modebrand Lala Berlin. Et af de store formål med Lala Berlin er at bidrage med ekstraordinære styles, nyskabende og forfriskende mode og lækre materialer af høj kvalitet.

Lala Berlin er siden opstarten i 2004 vokset enormt og bliver idag solgt over hele verden. Den enorme vækst har givet Layla Piedayesh muligheden for at ekspandere endnu mere på produktportefølgen, hvilket har betydet en ny række af produkter som er med til at pryde garderoberne hos modeelskere over hele verdenen. I dag står Lala Berlin bag produkter som tørklæder, t-shirts, kjoler, skjorter, blazere, smykker og meget mere.

Lala Berlin fås i mange utroligt lækre og højkvalitets-tekstiler som f.eks. silke, kashmir, jersey og bomuld. Du kan finde produkterne i en masse forskellige farver med mange forskellige typer af mønstre, prints og lignende. Lala Berlin er et utroligt nyskabende mærke der hele tiden tager forbrugerne med storm.

Lala Berlin - Altid Hurtig Levering og Gratis Ombytning


Vi har fri fragt på køb over 400 kroner her hos byKALSTRUP. Og hvis du beslutter dig for, at du ikke bryder dig om varen, den ikke passer eller du bare lige skulle prøve den - så kan du altid sende den retur til os helt omkostningsfrit. Vi sender dig en returlabel kvit og frit.