Lala Berlin

Et populært modebrand, som har taget modeverdenen med storm - specielt i norden. Hos Lala Berlin har de lækre designs identitet og er i højeste kvalitet. Mange kvinder forbinder det med luksus! Shop de nyeste styles fra Lala Berlin hos byKALSTRUP - både online og i butikken. Du finder altid de lækre cashmere trinagle trinity Classic halstørklæder i et væld af farver, smukke kjoler og accessories.

Lala Berlin

Fall Winter 2020 Kollektion

"OF THE GROUND" Den nye fantastiske efterårs kollektion fra Lala Berlin er designet med inspiration ud fra fuglen, Falken. Du finder de lækreste kjoler med print af Falken samt det klassiske og ikoniske Kufyia print. Vi har tilføjet en masse nye lækre tørklæder - både de velkendte Triangle Trinity i Cashmere i alle størrelse, de nye klassiske Trinity Solid tørklæder samt lette tørklæder, hvor materialet er en skøn blanding af uld og bomuld. Fall Winter 2020 kollektionen er til den modebevidste pige med smag for det eksklusive, klassiske og moderne udtryk. Shop smukke lette kjoler, fantastiske tørklæder, ponchoer på byKalstrup.dk og i Kalstrup Livsstilshus i Blokhus.

Designeren bag Lala Berlin

Den kreative designer bag Lala Berlin er, Leyla Piedaysh. Hun formår at skabe samlinger der både indeholder elegant femininitet og frisk storby chic. Brandet blev født da hun designede sin første høj kvalitet strik, og da hun viste verden sine naturlige garner og materialekombinationer. I dag består Lala Berlin af kvindelige designs, hvor høj kvalitet og levende mønstre er brandets kendetegn - du får luksus og en gennemført oplevelse. I år 2015 gæstede Leyla Piedaysh første gang det danske modeshow i København, og man må sige brandet har vokset sig stor herhjemme siden.

Her hos byKALSTRUP finder du et bredt udvalg af hendes Lala Berlins tøj, tørklæder og accessories indenfor kvindemode. Du finder blandt andet de populære trinagle trinity cashmere halstørklæder med Kufyia print, hvilket i Danmark er Lala Berlins helt store kendetegn, og som man ser ofte i det danske modebillede. Vi kan udover det populære halstørklæde præsentere hendes stilfulde kollektioner, hvor forskellige print og skæve kanter kommer til udtryk. Shop smukke silkekjoler, komfortable basis t-shirts og deres smarte tote bags og pung. Du finder også de populære sandal Alanis og sandal Ariella hos byKalstrup.

Lala Berlin - Om brandet

Lala Berlin er et modebrand fra Tyskland, som blev skabt 2003/2004 hvor Leyla Piedayesh startede med at designe det unikke modetøj. Lala Berlin blev officielt lanceret i 2004 på et modeshow kaldet Premium i Berlin. Layla Piedayesh har med Lala Berlin, valgt at kombinere det moderne med det stilfulde. Derfor kan du fornemme en slags “Urban style” i de smukke styles.

Den idérige og dygtige designer Layla Piedayesh har skabt brandet fordi hun altid har haft en stor kærlighed for tøj, mode og det unikke. Hun blev selv som helt ung kaldt for Lala, hvilket senere hen blev navnet på hendes unikke modebrand Lala Berlin. Et af de store formål med Lala Berlin er at bidrage med ekstraordinære styles, nyskabende og forfriskende mode og lækre materialer af høj kvalitet.

Lala Berlin er siden opstarten i 2004 vokset enormt og bliver idag solgt over hele verden. Den enorme vækst har givet Layla Piedayesh muligheden for at ekspandere endnu mere på produktportefølgen, hvilket har betydet en ny række af produkter som er med til at pryde garderoberne hos modeelskere over hele verdenen. I dag står Lala Berlin bag produkter som tørklæder, t-shirts, kjoler, skjorter, blazere, smykker og meget mere.

Lala Berlin fås i mange utroligt lækre og højkvalitets-tekstiler som f.eks. silke, kashmir, jersey og bomuld. Du kan finde produkterne i en masse forskellige farver med mange forskellige typer af mønstre, prints og lignende. La la Berlin er et utroligt nyskabende mærke der hele tiden tager forbrugerne med storm.

Trekantformede tørklæde blødere end blød

Lala Berlins populære tørklæde i trekant form med sit kendte ofte sorte print på smukke farver, er lavet af den fineste cashmere. Det eksklusive cashmere som Lala Berlin laver sine trendy tørklæder i, føles blødere end blød – og ikke nok med det, den bedste cashmere kvalitet er ligeledes deres varemærke, så tørklædet holder år efter år. Det klassiske tørklæde look har vundet mange hjerter og den trekantede form på tørklæderne gør dem nemme at bære – både som dekoration rundt om halsen og som sjælevarmer. Triangle Trinity med kufiya print er et luksus tørklæde uden sammenligning, der også er fantastiske som sjal. Brug dit Lala tørklæde rundt om halsen, over skuldren eller som sjal over din kjole hele året rundt – du vil elske det bløde materiale og få et klassisk, eksklusivt look. Især konfirmanderne har glæde af de populære og bløde tørklæder over deres smukke konfirmationskjole i kirken. De lækre bløde tørklæder har ingen alder og henvender sig til alle aldersgrupper, nogle farver er dog mere populære end andre i forskellige aldersgrupper.

Lala Berlin triangle tørklæde – klassisk køb plus langtids holdbar design og kvalitet

Lala Berlin er absolut mest kendt for sine klædelige og smukke tørklæder i ultra blød cashmere. Lala Berlin har i mange år designet sine eksklusive tørklæder til glæde for brugere i hele verden. De klassiske triangle tørklæder findes i alle farver men med samme velkendte og genkendelige Lala Berlin print, trinity kufiya. De populære tørklæder står for kvalitet og ekstrem lang levetid, så selv efter flere års ihærdig brug, ser Lala Berlin triangle tørklæderne ud som ny. Triangel Trinity fra La La Berlin har desuden ingen udløbsdato eller sæson – Triangle tørklædet kan bruges hele året i alle sæsoner.

Triangle fra Lala Berlin er særlig populær i farven city. Men triangle i stradivari er også blandt de absolut mest populære farver, ligesom lubecca og flanella er blandt basis farver tørklæde udvalget hos Lala Berlin. Ønsker du et helt lyst og lækkert tørklæde er alabastro det helt rette valg. Hertil kommer hvert sæson smukke sæson farver – og en meget efterspurgt farve her er rose / candy.

Nyt print lanceret og populariteten er stor – sig velkommen til triangle monogram

Triangel monogram er Lala Berlins nyeste print inden for bløde cashmere tørklæder og er med sit nye smukke print allerede en topsælger. Looket er det velkendte tørklæde i trekant men med nyt print kaldet monogram. byKalstrup er vilde med det nye triangle tørklæde fra Lala berlin og elsker den klassiske farve lubecca.

Hos byKALSTRUP kan du shoppe et af Danmarks bredest udvalg af de lækre tørklæder - Vi har et væld af farver, print og størrelser. Du kan altid finde de klassiske designs, men også dem som bliver designet til hver kollektion året rundt. Lala Berlin online shop lige her.

Få den bedste personlige service online

Vi bestræber os efter at give den bedste og samme personlige service til vores kunder online, som i vores fysiske butikker. Derfor kan du altid kontakte os uanset, hvilket spørgsmål du måtte have. Mangler du inspiration til hvordan du kan style de lækre designs fra Lala Berlin, så kan du altid klikke ind på vores sociale medier. Besøg os på Facebook & Instagram - @byKalstrup, her deler vi opslag flere gange dagligt. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice - vi er altid klar til at hjælpe dig med styling. Du kan ringe til os på 21 13 60 40 eller skrive til mail@bykalstrup.dk.

Lala Berlin - Fri fragt & Gratis Retur

Du får fri fragt på køb over 400 kroner her hos os. Og vi garanterer dig at vi sender produkterne dag til dag - det vil sige at du er garanteret en leveringstid på 1-3 hverdage. Du har også fri retur ved køb for over 400 kroner.