Lala Berlin

Et populært modebrand, som har taget modeverdenen med storm - specielt i norden. Hos Lala Berlin har de lækre designs identitet og er i højeste kvalitet. Mange kvinder forbinder det med luksus! Shop de nyeste styles fra Lala Berlin hos byKALSTRUP - både online og i butikken. Du finder altid de lækre cashmere Triangle Trinity Classic halstørklæder i et væld af farver, smukke kjoler og accessories.

Lala Berlin

Fall / Winter ' 19 Kollektion

"GIRLS ON FIRE" Den nye overskønne kollektion fra Lala Berlin viser en pige, som bærer en ild - en lidenskabelig flamme, der sætter hende fri. Du finder moderigtige styles med det ikoniske Kufiya print samt snake- og leoprint. En ny smuk farvepalette og eksisterende silhuetter, der kendetegner Lala Berlin. Deres designer har haft stor fokus på skræddersyning, de feminine detaljer, samt klassiske og behagelige snit. FW 19 kollektionen er til den modebevidste pige med smag for det eksklusive og moderne udtryk. Shop smukke silke kjoler, bløde cashmere jumpers og bomulds t-shirts hos byKALSTRUP og i butikken i Blokhus.

Designeren bag Lala Berlin

Den kreative designer bag Lala Berlin er, Leyla Piedaysh. Hun formår at skabe samlinger der både indeholder elegant femininitet og frisk storby chic. Brandet blev født da hun designede sin første høj kvalitet strik, og da hun viste verden sine naturlige garner og materialekombinationer. I dag består Lala Berlin af kvindelige designs, hvor høj kvalitet og levende mønstre er brandets kendetegn - du får luksus og en gennemført oplevelse. I år 2015 gæstede Leyla Piedaysh første gang det danske modeshow i København, og man må sige brandet har vokset sig stor herhjemme siden.

Her hos byKALSTRUP finder du et bredt udvalg af hendes Lala Berlins tøj, tørklæder og accessories indenfor kvindemode. Du finder blandt andet de populære cashmere halstørklæder med Kufyia print, hvilket i Danmark er Lala Berlins helt store kendetegn, og som man ser ofte i det danske modebillede. Vi kan udover det populære halstørklæde præsentere hendes stilfulde kollektioner, hvor forskellige print og skæve kanter kommer til udtryk. Shop smukke silkekjoler, komfortable basis t-shirts og smarte shopping nets og punge hos KALSTRUP.

Om brandet, Lala Berlin

Lala Berlin er et modebrand fra Tyskland, som blev skabt 2003/2004 hvor Leyla Piedayesh startede med at designe det unikke modetøj. Lala Berlin blev officielt lanceret i 2004 på et modeshow kaldet Premium i Berlin. Layla Piedayesh har med Lala Berlin, valgt at kombinere det moderne med det stilfulde. Derfor kan du fornemme en slags “Urban style” i de smukke styles.

Den idérige og dygtige designer Layla Piedayesh har skabt brandet fordi hun altid har haft en stor kærlighed for tøj, mode og det unikke. Hun blev selv som helt ung kaldt for Lala, hvilket senere hen blev navnet på hendes unikke modebrand Lala Berlin. Et af de store formål med Lala Berlin er at bidrage med ekstraordinære styles, nyskabende og forfriskende mode og lækre materialer af høj kvalitet.

Lala Berlin er siden opstarten i 2004 vokset enormt og bliver idag solgt over hele verden. Den enorme vækst har givet Layla Piedayesh muligheden for at ekspandere endnu mere på produktportefølgen, hvilket har betydet en ny række af produkter som er med til at pryde garderoberne hos modeelskere over hele verdenen. I dag står Lala Berlin bag produkter som tørklæder, t-shirts, kjoler, skjorter, blazere, smykker og meget mere.

Lala Berlin fås i mange utroligt lækre og højkvalitets-tekstiler som f.eks. silke, kashmir, jersey og bomuld. Du kan finde produkterne i en masse forskellige farver med mange forskellige typer af mønstre, prints og lignende. Lala Berlin er et utroligt nyskabende mærke der hele tiden tager forbrugerne med storm.

Lala Berlin - Fri fragt & Gratis Retur

Du får fri fragt på køb over 400 kroner her hos os. Og vi garanterer dig at vi sender produkterne dag til dag - det vil sige at du er garanteret en leveringstid på 1-3 hverdage. Du har også fri retur ved køb for over 400 kroner.