Lala Berlin

Et populært modebrand, som har taget modeverdenen med storm - specielt i norden. Hos Lala Berlin har de lækre designs identitet og er i højeste kvalitet. Mange kvinder forbinder det med luksus! Shop de nyeste styles fra Lala Berlin hos byKALSTRUP - både online og i butikken. Du finder altid de lækre cashmere Triangle Trinity Classic halstørklæder i et væld af farver, smukke kjoler og accessories.
Dress Dilani
Lala Berlin Dress Dilani
DKK 3.360,00
Bucket Hat Alvis Lala
DKK 370,00
Bucket Hat Alvis Lala
DKK 370,00
Bucket Har Alvis Kufiya
DKK 590,00
Bucket Har Alvis Kufiya
DKK 590,00
Cosmetic Bag Pili
Lala Berlin Cosmetic Bag Pili
DKK 520,00
T-shirt Reda Lalala
DKK 520,00
Sweatshirt Ian
Lala Berlin Sweatshirt Ian
DKK 1.490,00
Sweatshirt Ian
Lala Berlin Sweatshirt Ian
DKK 1.490,00
Dress Donnie
Lala Berlin Dress Donnie
DKK 3.440,00
Dress Diamond
Lala Berlin Dress Diamond
DKK 2.240,00
Tote Carmela Taske
Lala Berlin Tote Carmela Taske
DKK 370,00
Tote Sonna Taske
Lala Berlin Tote Sonna Taske
DKK 520,00
Jumper Keysha
Lala Berlin Jumper Keysha
DKK 2.610,00

Lala Berlin

Spring Summer '20 Kollektion

"LALA ISLAND" Den nye overskønne kollektion fra Lala Berlin et sted, hvor alle kulturer samles. Du finder moderigtige styles med det ikoniske Kufiya print samt lækre pastelfarver. En ny smuk farvepalette og eksisterende silhuetter, der kendetegner Lala Berlin. Deres designer har haft stor fokus på skræddersyning, de feminine detaljer, samt klassiske og behagelige snit. Spring Summer '20 kollektionen er til den modebevidste pige med smag for det eksklusive og moderne udtryk. Shop smukke silke kjoler, cool accessories, lækre sweatshirts og t-shirts hos byKALSTRUP og i butikken i Blokhus.

Designeren bag Lala Berlin

Den kreative designer bag Lala Berlin er, Leyla Piedaysh. Hun formår at skabe samlinger der både indeholder elegant femininitet og frisk storby chic. Brandet blev født da hun designede sin første høj kvalitet strik, og da hun viste verden sine naturlige garner og materialekombinationer. I dag består Lala Berlin af kvindelige designs, hvor høj kvalitet og levende mønstre er brandets kendetegn - du får luksus og en gennemført oplevelse. I år 2015 gæstede Leyla Piedaysh første gang det danske modeshow i København, og man må sige brandet har vokset sig stor herhjemme siden.

Her hos byKALSTRUP finder du et bredt udvalg af hendes Lala Berlins tøj, tørklæder og accessories indenfor kvindemode. Du finder blandt andet de populære cashmere halstørklæder med Kufyia print, hvilket i Danmark er Lala Berlins helt store kendetegn, og som man ser ofte i det danske modebillede. Vi kan udover det populære halstørklæde præsentere hendes stilfulde kollektioner, hvor forskellige print og skæve kanter kommer til udtryk. Shop smukke silkekjoler, komfortable basis t-shirts og smarte shopping nets og punge hos KALSTRUP.

Lala Berlin - Om brandet

Lala Berlin er et modebrand fra Tyskland, som blev skabt 2003/2004 hvor Leyla Piedayesh startede med at designe det unikke modetøj. Lala Berlin blev officielt lanceret i 2004 på et modeshow kaldet Premium i Berlin. Layla Piedayesh har med Lala Berlin, valgt at kombinere det moderne med det stilfulde. Derfor kan du fornemme en slags “Urban style” i de smukke styles.

Den idérige og dygtige designer Layla Piedayesh har skabt brandet fordi hun altid har haft en stor kærlighed for tøj, mode og det unikke. Hun blev selv som helt ung kaldt for Lala, hvilket senere hen blev navnet på hendes unikke modebrand Lala Berlin. Et af de store formål med Lala Berlin er at bidrage med ekstraordinære styles, nyskabende og forfriskende mode og lækre materialer af høj kvalitet.

Lala Berlin er siden opstarten i 2004 vokset enormt og bliver idag solgt over hele verden. Den enorme vækst har givet Layla Piedayesh muligheden for at ekspandere endnu mere på produktportefølgen, hvilket har betydet en ny række af produkter som er med til at pryde garderoberne hos modeelskere over hele verdenen. I dag står Lala Berlin bag produkter som tørklæder, t-shirts, kjoler, skjorter, blazere, smykker og meget mere.

Lala Berlin fås i mange utroligt lækre og højkvalitets-tekstiler som f.eks. silke, kashmir, jersey og bomuld. Du kan finde produkterne i en masse forskellige farver med mange forskellige typer af mønstre, prints og lignende. Lala Berlin er et utroligt nyskabende mærke der hele tiden tager forbrugerne med storm.

Triangle Trinity Classic

Det lækre og super bløde trekantet tørklæder fra Lala Berlin er et af de designs som er et af deres helt store kendetegn - Når man hører navnet Lala Berlin, tænker de fleste på de populære Triangle Trinity Classic tørklæder. Du ser tørklæderne overalt i bybilledet i et væld af flotte farver og forskellige print. Enhver kvinde må eje et Triangle Trinity Classic tørklæde. Det tørklæder som vi ser mest er med deres ikoniske Kufiya print, som er et stilsikkert, tidsløst og klassisk design. De er i det blødeste og fineste cashmere materiale, som er en blød smøragtige uld. Lala Berlins tørklæder er vævet af 12 gauge cashmere-garn og har en speciel vask, for at man får den ultimative finish. Vi er sikre på, at Triangle Trinity Classic vil ses i modebilledet for altid, og du vil kunne give det videre i generationer fremover.

Style dit yndlings Triangle Trinity Classic fra Lala Berlin som sjal over en kjole en kølig sommeraften, og som et tørklæde på en kølig vinterdag sammen med en lækker strik.

Hos byKALSTRUP kan du shoppe et af Danmarks bredest udvalg af de lækre tørklæder - Vi har et væld af farver, print og størrelser. Du kan altid finde de klassiske designs, men også dem som bliver designet til hver kollektion året rundt.

Få den bedste personlige service online

Vi bestræber os efter at give den bedste og samme personlige service til vores kunder online, som i vores fysiske butikker. Derfor kan du altid kontakte os uanset, hvilket spørgsmål du måtte have. Mangler du inspiration til hvordan du kan style de lækre designs fra Lala Berlin, så kan du altid klikke ind på vores sociale medier. Besøg os på Facebook & Instagram - @byKalstrup, her deler vi opslag flere gange dagligt. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice - vi er altid klar til at hjælpe dig med styling. Du kan ringe til os på 21 13 60 40 eller skrive til mail@bykalstrup.dk.

Lala Berlin - Fri fragt & Gratis Retur

Du får fri fragt på køb over 400 kroner her hos os. Og vi garanterer dig at vi sender produkterne dag til dag - det vil sige at du er garanteret en leveringstid på 1-3 hverdage. Du har også fri retur ved køb for over 400 kroner.