X
Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

KJOLER FRA MADS NØRGAARD TIL KVINDER

Mads Nørgaard kjole

En Mads Nørgaard kjole er kendetegnet ved sit skandinaviske og minimalistiske design. Kjolerne er ofte ensfarvede og lavet i et enkelt snit, som kan have interessante detaljer som f.eks. unikke broderinger og mønstre. De er lavet af kvalitetsrige materialer og kan både være casual og formelle. Mads Nørgaard kjoler giver et tidløst og sofistikeret look.


Style dig elegant med en Mads Nørgaard kjole

Hos byKalstrup har vi en helt særlig forkærlighed for Mads Nørgaard. Det tidløse design gennemsyrer alle deres styles, og det gælder ikke mindst Mads Nørgaard kjoler. De enkle former og mønstre gør disse kjoler til en ægte hverdagsfavorit – ikke blot nu, men i mange år frem. Fordelen ved Mads Nørgaard kjoler er nemlig, at de bevarer deres relevans langt ud i fremtiden. 

I vores udvalg finder du dog også styles, der læner sig mere op ad det eksperimentelle og moderne, men grundlæggende finder du her på siden styles, der går godt til stort set alle supplerende items. Match vores fine Mads Nørgaard kjoler med et par rå jeans eller baggy bukser for et edgy look eller bær dem med bare ben eller strømpebukser for et mere klassisk udtryk. 

Mads Nørgaard kjoler går ikke kun godt til et casual udtryk. Du kan også matche dem med items, der giver dig en mere formel fremtoning. Erstat dine sneakers med et par højhælede sko og dine jeans med et par fine bukser med pressefolder. Din kommende Mads Nørgaard kjole går til det hele. Om sommeren kan kjolerne også sagtens bæres for sig selv. 


Har du spørgsmål til vores Mads Nørgaard kjoler?

Har du spørgsmål til en bestemt Mads Nørgaard kjole? Ring til vores kundeservice, og så får du en ærlig og professionel rådgivning. Du kan skrive til os på mail@bykalstrup.dk, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Du kan også ringe til os på tlf. 21 13 60 40 alle hverdage fra 9-16. Husk, du får fri fragt ved køb over 400 kr. Vi ser frem til at hjælpe dig!