Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

MOS MOSH


Mos Mosh dame blev grundlagt i år 2010 og har lige siden positioneret sig som et af de mest populære og trendy pige tøjmærker i Danmark. Mos Moshs dame tøjdesign er for den stilbevidste pige, der elsker et sikkert look, der passer til både tiden og anledningen tøjet skal matche til. Søger du et sikkert tøjvalg til din hverdag eller til den kommende fest, så har Mos Mosh dame helt sikkert et bredt udvalg af design muligheder. Mos Mosh dame har flere klassiske tøjstyles i deres kollektioner, der er passer perfekt til arbejde, hvad enten du er på kontor, skolelære, foredragsholder eller arbejder med noget helt andet. De stilsikre tailoring sæt også kaldet habitsæt til damer, er allermest kendt inden for jobfunktioner, hvor autoritet og fremtoning af et stilsikkert men også neutralt tøjsæt føles mest behageligt. Som en stor bonus er alle habitjakker og hertil tilhørende bukser alle i perfekte pasforme til enhver kvindekrop. Køber du Mos Mosh habitter får du ekstrem komfort og bevægelighed trods det mere klassiske look, der synes stramt og stilrent. Alle habitter til damer er lavet med smukke detaljer og smukt skrædderarbejde og klassiske dame habit designs, du vil kunne have mange år i garderoben. En Mos Mosh blazer til damer er derfor en rigtig god investering og kan redde dit outfit til enhver lejlighed om du skal til fest eller på arbejde. Matcher du din habitjakke med de tilhørende pæne bukser i samme materiale som blazeren, får du et harmonisk og yderst præsentabelt look, der altid vil passe ind, hvor end du skal hen. Alle tailoring bukser til damer fra Mos Mosh pige er velsiddende og har skræddersyet pasform uanset din tøjstørrelse. Mos Mosh er eksperter i velsiddende tøj til damer og har et hav af valgmuligheder, når det kommer til tøjdesign inden for den konfektionerede genre til damer. 

En anden yderst populær style fra Mos Mosh Dame er deres velsiddende jeans med komfort og detaljer, der gør jeans’ene spændende. Søger du et par jeans til piger, hvor lommerne på bag sidder helt perfekt og den behagelige jeans følelse af at bære dem er i top, så er Mosh Mos jeans til damer det helt rette valg for dig.

Mosh Mos dametøj har både basis toppe og bukser i kollektionerne, der holder år efter år i bedste design og kvalitet. Køber du tøj fra Mos Mosh til piger er du sikker på høj kvalitet og klassisk design. Mangler du en festkjole til en stor begivenhed som konfirmation, bryllup eller runde fødselsdage, så kan du nemt finde det i Mos Moshs tøjkollektioner. De er dygtige til print og har et stilsikkert og let anvendeligt snit og design, hvad enten du søger en smuk kjole, lækker top eller klassisk skjorte. Find alt du ønsker her på bykalstrup.dk eller kom i vores fysiske butik og oplev Mos Mosh’s smukke verden af klassisk og stilbevidst tøjdesign.