Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus
Fri fragt på ordrer over 400 kr.
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

SLEEPERS

Oplev de skønne flip flops fra Sleepers, hvor det miljørigtige valg vægtes højt. Det norske brand har formået og skabe flip flops, som er produceret af et naturligt materiale fra træerne. 

Ægteparret, som står bag Sleepers har rejst rundt i verdenen og surfet en del. Her fik de også øjnene op for, hvor meget plastik og andet, der flyder rundt ved strandene og havene. Samtidig fandt de ud af, at det mest solgte fodtøj var flip flops, men også, at det var det fodtøj, hvor syntetisk plastik bruges mest.
Med Sleepers tager du et miljørigtigt valg - både for dig selv, men selvfølgelig også for vores natur. 

Shop de lækre og bløde flip flops i et hav af skønne farver i tre modeller. Du finder den kantet, som skiller sig ud fra den klassiske, og så kan du selvfølgelig også shoppe den runde med både tynd og lidt bredere strop.

Oplev dem alle lige her.

byKalstrup


Velkommen til byKalstrups skæve og personlige univers. Vi favner bredt med rødder i både mode- og interiørbranchen og håndplukker med glæde hver dag et bredt udvalg lige her til og for dig. Vi elsker designklassikere, hvad enten det gælder drømmekjolen til bryllupsfesten, den perfekte vinterjakke eller den helt rigtige kurv og VIPP-spand til dit nyindrettede rum i boligen. Købsoplevelsen er vigtig, og mulighederne mange – så tøv ikke med at tag dig god tid, men allerhelst gør det hyggeligt imens. Vi lover, hvad enten du søger dametøj eller herretøj, boligskønheder eller velvære blot til dig, så er livsstilsprodukter vores speciale. Og vi håber, du mærker passionen omkring hvert stykke tøj og interiørdel, vi har udvalgt. Intentionen er at tilbyde selvforkælelse til dig og din familie lige her alle ugens dage, når det passer dig. Rigtig god fornøjelse og chat, ring eller send os en mail, hvis vi kan hjælpe dig på vejen.