Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

TASKER FRA LALA BERLIN

Lala Berlin-taske

En lala Berlin-taske er et stilsikkert valg, som kan akkompagnere enhver type outfit og fuldende enhver stil. En taske er uundværlig, og med en lala Berlin-taske får du en funktionel, trendy og stilfuld accessory, der tilføjer et strejf af luksus og eksklusivitet til dit personlige look.


Det ikoniske Lala Berlin-net

Det unikke ved lala Berlin-brandet er det ikoniske kufiya-mønster, der giver deres styles en distinkt og genkendelig æstetik. Ligesom du formentlig kender brandets tørklæde med partisaner-print, har du med stor sandsynlighed også set et lala Berlin-net eller mulepose i bybilledet en gang eller to. lala Berlin-net er blevet et populært valg, og det forstår vi godt. En mulepose behøver nemlig ikke bare være en råhvid pose med hank – lala Berlin-nettet reviderer med deres mønstre og flotte farver og print opfattelsen af, hvordan et net kan se ud og blive et fashion item i sig selv.

Se udvalget af lala Berlin taskenet, bæltetasker og crossbody
Vi kunne fristes til at sige, at uden en god taske, dur helten ikke. En praktisk taske til hverdagens udflugter er et absolut must. Og så skal den naturligvis også være pæn. Med lala Berlin får du de skønneste taskenet, bæltetasker og crossbody, som opfylder ønsket om, at praktik og æstetik kan gå op i en højere enhed.

Foruden det ikoniske lala Berlin-net er mange af lala Berlin-taskerne også designet med signaturmønsteret, enten i friske farver eller i den klassiske sort/hvid-kombination. Med det sagt finder du også lala Berlin-bæltetasker, net og crossbody med andre mønstre og farver. Dyk ned i udvalget på shoppen her og find den lala Berlin-taske, som opfylder dine ønsker til stil, funktion og udformning.

Køb Lala Berlin-tasker og net hos byKalstrup

Har du fundet tasken fra lala Berlin her på shoppen, som bare skal være din? Så er det bare om at klikke den hjem. Når du køber for mere end 400 kr., giver vi fragten gratis, ligesom du også får en returlabel med i din pakke uden beregning. Du har desuden mulighed for at tilmelde dig vores nyhedsbrev og få 10 % på din første ordre. Med en nyhedsbrevstilmelding er du altid blandt de første, som får besked, når vi har tilføjet spændende nyheder på shoppen og kører tilbudskampagner.