X
Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

SALE TIL KVINDER

Hvis du leder efter nyt tøj til garderoben, kan det sagtens betale sig at udforske vores udsalg af dametøj. Find alskens mærketøj fra kendte brands som Wood Wood, Stine GoyaRabens SalonerMbym og lala Berlin. Vi opdaterer siden jævnligt, så hold godt øje med vores dametøj på udsalg for at fange de fedeste styles til den bedste pris.


Udsalg på dametøj og mærkevarer

Er du vild med at følge de nyeste trends indenfor mode, kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse. Men hvis du står og mangler nogle basic styles, en flot kjole til en speciel begivenhed eller blot noget nyt til garderoben, kan du være sikker på at finde noget lækkert her på siden, uden at du behøver bruge en formue. 


Udsalg på dametøj og mærkevarer

Hos byKalstrup kan du finde alt fra chikke kjoler, som du kan have på dag som nat, til hyggelige og behagelige sweaters, der tilføjer et moderigtigt strejf til selv de mest simple hjemmelooks – og vi har det hele til en god pris. Find tøj fra brands som mbyMVILA og Fransa, såvel som mærkevarer fra LEVETÉ ROOM, Marc Jacobs, Mads Nørgaard og NÜMPH.


Skab trendy looks med damemode på udsalg

Du kender måske godt følelsen; du spærrer øjnene op, så snart du ser det – den kjole, som du har holdt øje med i et stykke tid, er endelig på tilbud, og det kribler i fingrene for at få fat i den. Hos byKalstrup sørger vi nemlig for at opdatere vores dametøj på udsalg for at sikre dig styles, der er i sæson og trender, så du altid kan være med på moden, samtidig med at du sparer lidt penge. Selv hvis du leder efter tøjet til den kommende vinter eller nogle basisvarer til næste sommer, kan du også finde disse på siden.


Find dametøj på udsalg online hos byKalstrup

Når du shopper hos byKalstrup, vil vi være sikre på, at du får en god oplevelse. Derfor får du fri fragt, når du køber for over 400 kr. og et gratis returlabel, hvis du er kommet til at købe den forkerte størrelse eller ikke er så vild med den valgte style alligevel. Du har også altid mulighed for at afhente dit dametøj på tilbud i vores butik i Blokhus.


Hvis du har nogle spørgsmål til vores udvalg af dametøj på udsalg, kan du ringe til os på 21 13 60 40 mellem 9.00 og 16.00 i hverdagene, eller du kan sende en mail til mail@bykalstrup.dk. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt!