Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

JAKKER FRA ONLY

Opgradér garderoben med en ny jakke til sæsonen. En jakke er ikke bare ligegyldigt overtøj, som kun har til formål at holde dig varm, når du skal opholde dig udendørs eller fra A til B – det er en fashion style fuldstændig på lige fod med kjoler, bluser, skjorter, bukser og deslige. En flot og moderigtig jakke kan med andre ord være lige det, der får dig til at føle dig godt klædt på og tilfører dit look det sidste touch. Se de fine jakker fra ONLY her. Du behøver garanteret ikke browse længe, før du har fundet mindst en jakke, som skal være din.

Jakker til alle årstider

Vinterjakker, efterårsjakker, forårsjakker, sommerjakker og overgangsjakker. Hver årstid har sin tilhørende type jakke, så du kan gå ud uden at fryse. Hvor jakkerne om sommeren gerne må være lette og luftige, skal de om vinteren være med noget gods i og en god evne til at isolere. Essensen af en god jakke er, at den kan bidrage til, at du har en behagelig temperatur og kan bevæge dig frit, når du går ud ad døren. Og det er lige, hvad der kendetegner jakkerne fra ONLY.

I vores udvalg af ONLY-jakker finder du jakker til alle årstider, som ikke bare gør det muligt for dig at holde varmen, men som også er fashionable. En jakke skal nemlig ikke være en beklædningsgenstand, som du skriger efter at få af, fordi den ikke går i spænd med din stil – den skal være så lækker, flot og trendy, at du ville ønske, at du kunne have den på hele tiden, også indendørs.

Find jakken, der matcher din stil

Jakker kommer i et hav af forskellige design, former, farver og pasformer. Og her er ONLY-jakker ingen undtagelse. Nogle er korte, andre er lange, og så er der alle jakkerne, som placerer sig et sted derimellem. Der er jakker i douchede farver, klassiske farver og naturligvis jakker i sæsonens absolutte fashion-farve. I udvalget af jakker fra ONLY er der lidt for alle. Det gør det på en og samme tid enormt bekvemt for dig, der skal vælge jakke, men også svært, når du nemt kan forelske dig i flere forskellige jakker og have svært ved at vælge i sidste ende.

Med ONLY-jakkerne vil du hurtigt se, at der er tale om overtøj, der er til at betale. Her kan de fleste være med. Har du derfor udset dig mere end én favorit blandt jakkerne, gør det måske ikke så meget. Priserne gør, at det er mere tilforladeligt at klikke flere jakker hjem. Så får du også muligheden for at skifte jakke alt efter humør og stil og behøver ikke trække i den samme hver dag en hel sæson.