X
Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

Køb hos byKalstrup.dk 


LEVERING 
1-3 hverdages levering Fri fragt & ombytning ved køb for over 400 kr. 

Afhent i butik
Man-søndag 10.00-17.30 

RETUR 
Der er fri retur ved køb for over 1200 kr. Returlabel koster 49 kr. at anvende ved køb for under 1200 kr. 

Der er vedlagt returlabel i din ordre når du modtager. Ved brug af returlabel ved køb for under 1200,- fratrækkes 49 kr. når vi tilbagebetaler pengene til dig

(Nye returregler træder i kraft d. 31. august 2023).

30 dages retur
Fra den dag du modtager pakken.

KUNDESERVICE/KONTAKT 

Ring til os på +45 21 13 60 40 (i tidsrummet 09.00-16.00 mandag - fredag)
Lørdag-søndag LUKKET 
Skriv til os på: mail@bykalstrup.dk (vi besvarer inden for 24 timer i hverdagene) 

PRISER 

De viste priser på byKALSTRUP er inklusiv 25% moms og i Danske kroner. 

BETALINGSMULIGHEDER
- Dankort / VISA-Dankort
- MAESTRO
- MasterCard
- MobilePay
- Klarna
- ViaBill
- VISA
- VISA Electron 

Betaler du med internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme.

Pengene reserveres på dit kort eller konto indtil:

1. Vi hæver beløbet, når vi sender varen, eller

2. Indtil pengene bliver frigivet ifølge aftale med din kortudsteder.

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder.

 Vi tager ikke kortgebyrer og beløbet vil først blive hævet på dit kort, når den pågældende vare er afsendt. 

 Vi bruger en godkendt betalingsserver, som krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Dette betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dine informationer, og du handler derfor altid sikkert på byKalstrup. 

Klarna 

For at kunne tilbyde Klarnas betalingsmetoder, vil vi muligvis overføre dine personlige oplysninger i form af kontakt- og ordreoplysninger til Klarna, for at Klarna kan vurdere, hvorvidt du er kvalificeret til deres betalingsmetoder, og for at skræddesy disse betalingsmetoder til dig. Dine overførste personlige data bliver behandlet i overensstemmelse med Klarnas egen Databeskyttelsesmeddelelse.

 ViaBill
Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse den samme dato hver måned. Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill. Læs mere her:  www.viabill.com/kredit  

MobilPay
Så nemt er det at betale online med MobilePay på byKalstrup: Du indtaster dit MobilePay mobilnummer ved betaling. Du godkender betalingen på din mobil til byKalstrup. Beløbet trækkes på det kort, som du har tilknyttet i MobilePay. 


Levering

Bestiller du for over 400 kr. er fragten gratis HVIS du vælger pakkeshop. Fragten koster 49 kr. ved omdeling.
Varerne sendes i hele Danmark med GLS til din private adresse eller en pakkeshop efter eget valg.

Sådan fungerer det
Du vælger helt selv, om du ønsker at hente din pakke i den fysiske butik eller en pakkeshop, eller om du vil have tilsendt pakken til din privatadresse. Indtast din mailadresse og dit mobilnummer - Her vil du modtage leveringsinformationer om din pakke. Du modtager automatisk en mail/SMS fra GLS (husk at tjekke dit spam-filter), når din pakke er klar til afhentning - Husk at medbringe pakkenummer og gyldigt ID.

Leveringstid
Almindelig leveringstid er 1-3 hverdage.

Leveringspris
Alle pakker sendes forsikret.

Fragtpriser
Køb for under 400 kr.
- GLS med omdeling 49 kr.
- GLS til pakkeshop 29 kr. 

Køb for over 400 kr.
- GLS pakkeshop 0 kr.
- GLS med omdeling 49,-

Hvis ikke du afhenter din pakke i den valgte pakkeshop inden afhentningsfristen fra GLS og den derved vil bliver sendt retur til os, vil du fratrække er reelle returneringsomkostninger ved bliver pålagt af GLS.

Afhentning i butik
Ønsker du at spare fragten, er du meget velkommen til at afhente din pakke hos Kalstrup Livsstilshus i Blokhus. Der bliver dog tillagt et posegebyr på 4 kr.

Du modtager en sms eller mail så snart din pakke er klar til afhentning.

Kalstrup Livsstilshus
Torvet 3
9492 Blokhus
Tlf: 88 30 33 73
Åbningstider:
Mandag-søndag: 10.00 - 17.30
Vi gør opmærksomme på, at åbningstiderne udvides henover højsæsonen.

Fortrydelsesret & Returnering

Fortrydelsesret
Som forbruger har du 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din varer. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Fristen indebærer, at du har 30 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Meddelelsen kan gives pr. mail på mail@bykalstrup.dk eller ved at benytte den formular, som du finder i din modtaget pakke samt returlabel. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Vi gør opmærksomme på at du ikke kan fortryde købet, ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Fortrydelsesret er en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.


Returnering til webshop

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv som udgangspunkt selv betale for at pakken returneres.


Returnering af varer købt på byKalstrup.dk, kan ske ved at sende en mail til; mail@bykalstrup.dk eller ved at udfylde den formular, som følger med i den sendte pakke til dig. Her skal du oplyse dit ordrenummer, som du finder på både din ordrebekræftelse og samt vedlagte kvittering. Du skal blot klistre den vedlagte returlabel på pakken og aflevere den hos din nærmeste GLS pakkeshop. Ved tilbagelevering skal du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket, og der må ikke anvendes gaffa-tape til at forsegle pakken med.


Vi gør opmærksom på, at vi kun har fri retur på ordrer over 1200 kroner. Har du købt for under 1200 kroner vil vi modregne de 49 kroner for brug af vores returlabel i det beløb du skal have retur. 


Såfremt du selv betaler for fragten, eksempelvis ved retur, bærer du selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Derfor bør du altid gemme postkvitteringen samt et eventuelt track and trace nummer, hvis dette haves. Vi anbefaler ikke, at der ikke sendes med DAO, da de leverer pakken udenfor butikken tidligt om morgen.


Har du mistet din returlabel, så er det muligt at købe en ny for 49 kr her.


Varen sendes til:

Torvet 3

9492 Blokhus


Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.


Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.


Tilbagebetaling

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge retur.  Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre andet er aftalt. Vi kan tilbageholde betalingen, indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.


Ombytning

Såfremt du ønsker at ombytte til anden størrelse skriver du det blot på fortrydelsesformularen. Vi ombytter gratis for dig første gang. Ønskes endnu en ombytning eller retur af ny størrelse betales fragten selv.


Returnering i den fysiske butik

En vare købt på webshoppen, kan også returneres i vores fysiske butik senest 30 dage efter modtagelsen af varen. Det er vigtigt at du medbringer din ordrebekræftelse eller faktura da du ellers ikke vil kunne returnere den pågældende vare.

Ønsker du at returnere eller ombytte en vare, der er købt i den fysiske butik, kan du købe en returlabel for 49 kr her. Vedlæg din kvittering samt oplysninger eller send os en mail til mail@bykalstrup.dk.


Kalstrup Livsstilshus 

Torvet 3

9492 Blokhus

Tlf: 88 30 33 73

Åbningstider:

Mandag-søndag: 10.00-17.30

Vi gør opmærksomme på, at åbningstiderne udvides henover højsæsonen.


Reklamation

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.

Det betyder, at du har reklamationsret i 24 timer.

Reklamationsretten dækker ikke forkert håndtering eller skader begået ved forkert håndtering af varen. 

Hvis du opdager en fejl på varen, skal du hurtigt og inden for rimelig tid rette henvendelse til byKalstrup.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for "rimelig tid" efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen være rettidig. Det skal ske på mail@bykalstrup.dk, hvor du vil modtage en returlabel.

Er reklamationen berettiget, skal varen sendes tilbage i forsvarlig emballage. Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet samt vedlægge ordrebekræftelses eller fakturaen.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger, i de tilfælder hvor du ikke har benyttet vores returlabel. Husk også, at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetaler dine fragtomkostninger. Vi opfordrer dog til, at man benytter sig af vores returlabel.

Varen sendes til:

Tover 3, 9494 Blokhus.

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.


Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte mail@bykalstrup.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via  Klageportalen for Nævnenes Hus. 


For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens klageportal her - http://ec.europa.eu/odr  


Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 04.04.2024


Kontakt 

Kalstrup Livsstilshus ApS
Torvet 3
9492 Blokhus
CVR: 32154344 
Tlf. butik: 88 30 33 73
Tlf. webshop: 21 13 60 40
Mail: mail@bykalstrup.dk