Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

FORTRYDELSESRET & RETURNERING


Fortrydelsesret

Som forbruger har du 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din varer. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Fristen indebærer, at du har 30 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Meddelelsen kan gives pr. mail på mail@bykalstrup.dk eller ved at benytte den formular, som du finder i din modtaget pakke samt returlabel. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Vi gør opmærksomme på at du ikke kan fortryde købet, ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.


Fortrydelsesret er en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Returnering til webshop

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv som udgangspunkt selv betale for at pakken returneres.
Returnering af varer købt på byKalstrup.dk, kan ske ved at sende en mail til; mail@bykalstrup.dk eller ved at udfylde den formular, som følger med i den sendte pakke til dig. Her skal du oplyse dit ordrenummer, som du finder på både din ordrebekræftelse og samt vedlagte kvittering. Du skal blot klistre den vedlagte returlabel på pakken og aflevere den hos din nærmeste GLS pakkeshop. Ved tilbagelevering skal du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket, og der må ikke anvendes gaffa-tape til at forsegle pakken med.
Vi gør opmærksom på, at vi kun har fri retur på ordrer over 1200 kroner. Har du købt for under 1200 kroner vil vi modregne de 49 kroner for brug af vores returlabel i det beløb du skal have retur. 

Såfremt du selv betaler for fragten, eksempelvis ved retur, bærer du selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Derfor bør du altid gemme postkvitteringen samt et eventuelt track and trace nummer, hvis dette haves. Vi anbefaler ikke, at der ikke sendes med DAO, da de leverer pakken udenfor butikken tidligt om morgen.

Har du mistet din returlabel, så er det muligt at købe en ny returlabel for 49 kr her.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Tilbagebetaling

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge retur.  Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre andet er aftalt. Vi kan tilbageholde betalingen, indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Ombytning

Såfremt du ønsker at ombytte til anden størrelse skriver du det blot på fortrydelsesformularen. Vi ombytter gratis for dig første gang. Ønskes endnu en ombytning eller retur af ny størrelse betales fragten selv.

Returnering i den fysiske butik

En vare købt på webshoppen, kan også returneres i vores fysiske butik senest 30 dage efter modtagelsen af varen. Det er vigtigt at du medbringer din ordrebekræftelse eller faktura da du ellers ikke vil kunne returnere den pågældende vare.
Ønsker du at returnere en vare, der er købt i den fysiske butik, kan du købe en returlabel for 49 kr her, hvis du ikke har mulighed for komme fysisk i butikken. Send en mail med din kvittering samt oplysninger eller vedlæg den i pakken.

Kalstrup
Torvet 3
9492 Blokhus
Tlf: 88 30 33 73

Åbningtider:
Mandag-søndag: 10.00-17.30

Vi gør opmærksomme på, at åbningstiderne udvides henover højsæsonen.