X
Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

MARKBERG


Markberg-taske

Når du ser de skønne Markberg-tasker, vil du sande, at vi har at gøre med taskedrømme uden sidestykke. Markbergs taskeunivers balancerer på fineste vis mellem det skandinaviske look med udpræget enkelthed tilsat et touch af unikke detaljer. Tydeligt er det, at hver taske er det perfekte eksempel på, at en taske sagtens kan være et lille mesterværk i sig selv.


Markberg-tasker med bæredygtighed for øje

Vælger du en taske fra Markberg, får du et produkt, som er udviklet i kvalitetsmaterialer og designet med øje for bæredygtighed. Til alle skindtasker fra Markberg er der anvendt skind fra fødevareindustrien, sådan at ingen dyr har måtte lade livet specifikt til taskeproduktionen. Derudover arbejder Markberg med zero waste-konceptet og gør en stor indsats for at facilitere en mere bæredygtig produktion. Alle Markberg-lædertasker bliver derfor produceret uden spild – er der overskydende læder fra taskerne, genbruger de materialet til at producere punge eller som en del af deres recycled-produkter.

Mærk den solide kvalitet, som kendetegner en Markberg-taske
Er du på udkig efter en taske, der kan holde mange år frem, kan en taske fra Markberg meget vel være svaret. Som en del af virksomhedens fokus på bæredygtighed er hver taske designet i en solid kvalitet, der gør tasken modstandsdygtig over for dagligt slid. Det kommer blandt andet til udtryk ved, at taskerne er udstyret med et særligt holdbart bomuldsfor og en YKK-lynlås i god kvalitet, der sikrer taskens levetid, så du ikke skal udskifte taske med jævne mellemrum, fordi der enten er gået hul i foret, eller lynlåsen er gået i stykker.


Find din nye taske fra Markberg i vores udvalg

Der er så godt som intet, der slår glæden ved at have fundet lige dén taske, som man længe har søgt efter. Når du ser udvalget af Markberg-tasker her på siden, kan det meget vel være scenariet. Markberg formår nemlig at skabe tasker, der afspejler den skandinaviske æstetik og tilføjer et strejf af individualitet, hvilket gør det svært ikke at forelske sig i en eller flere af deres tasker.

Hvad enten din næste taske skal være en cross-body, en bæltetaske, mobiltaske eller noget helt fjerde, så finder du det hos os. Vores udvalg af Markberg-tasker spænder bredt, og vi tør derfor godt sige, at du med stor sandsynlighed kan finde en eller flere tasker her på siden, som falder i din smag.