Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

BIRKENSTOCK TIL KVINDER


Birkenstock-sandaler – komfortabelt fodtøj til enhver lejlighed

Ikke nok med, at Birkenstock har designet nogle af markedets mest komfortable sandaler – de findes også i en lang række modeller, materialer og farver. Den klassiske Arizona-sandal er vores mest populære, og den kan, ligesom de fleste andre sandaler i sortimentet, bæres af både herrer og damer. Leder du efter Birkenstock-sandaler til mænd, finder du derfor mange muligheder her hos byKalstrup.dk – uanset om du leder efter et par sandaler til hjemmebrug om vinteren eller til at fuldende et cool og casual sommeroutfit.

Hvert år bliver der tilføjet nye, flotte farver og prints til både Birkenstock dame- og herrekollektionen, og udvalget vokser derfor hele tiden. Nogle nyheder er dog limited edition, som du ofte skal være hurtig for at få fingrene i.

Birkenstock-sandaler til lands, til vands...

De klassiske Birkenstock-sandaler har en fodseng med kork som det øverste lag. Det giver en fantastisk komfort, og så er kork jo som bekendt et naturmateriale og et godt valg med henblik på miljøet. Dog har korken sin begrænsning, når det kommer til vand – og den klassiske Birkenstock-sandal er dermed ikke velegnet til alle de strandture, sommeren forhåbentlig byder på.

Er du vild med Birkenstocks komfort og udseende og ønsker en sandal, du også kan bruge ved eller i vandet, er vores Birkenstock-sandaler i EVA-materiale derfor din redning. EVA-modellerne er bløde, fleksible og 100 % vandtætte. Derfor er de helt perfekte som stilfuldt accessory til strandturen eller som badesko i svømmehallen – og du kan naturligvis også bruge den som en almindelig sandal fuldstændig som modellerne i kork.

Sådan styler du dine Birkenstock-sandaler

Birkenstock står for komfort og tidløst design, der ikke domineres af trends, men bevarer sit klassiske udseende år for år. Det giver mange muligheder for styling, fordi du let kan kombinere sandalerne med forskellige trends og opnå meget forskellige udtryk afhængigt af, hvilke elementer du kombinerer dem med. Det gælder naturligvis både for Birkenstock herre- og damelinjen.

Styling af Birkenstock til kvinder

Mulighederne er nærmest uendelige med et par Birkenstock kvinde sandaler. Skab et afslappet sommerlook ved at kombinere med en flagrende strandkjole eller brug sandalerne til bukser, shorts og nederdel. Du kan også lege med farverne for at skabe forskellige udtryk – et par sorte eller mørke sandaler er mere afdæmpede og kan også bruges på arbejde en varm sommerdag, mens limited edition-modellerne i forskellige farver og prints lyser op og tilføjer et element af sjov og uhøjtidelighed til dine outfits. Det er let at udtrykke sin personlighed med et par Birkenstock-sandaler, fordi de findes i så mange varianter.

Shop Birkenstock med fri fragt og gratis retur

Har du brug for hjælp til at vælge den helt rigtige model, eller har du spørgsmål til vores udvalg af Birkenstock? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Du kan ringe til os på 21 13 60 40 eller skrive til mail@bykalstrup.dk. Husk også, at du får fri fragt og gratis retur på køb over 400 kr., og at vi garanterer levering på 1-3 hverdage. Hold øje med os på Facebook og Instagram under @byKalstrup og tilmeld dig vores nyhedsbrev, så kan du altid se de seneste Birkenstock-nyheder.