Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

BLAZERE FRA ONLY

ONLY blazere

Når det kommer til ens outfit, er det ofte, at man står og mangler det sidste til at sætte prikken over i’et. Og med en blazer fra ONLY har du lige netop det, som du skal bruge. Fordi vi hos byKalstrup ønsker stilsikre styling-muligheder, har vi selvfølgelig ONLY habitjakker blandt vores udvalg, så udforsk sortimentet her på siden.

En verden af stil og komfort med en blazer fra ONLY

Dyk ned i ONLYs kollektion af blazere, hvor elegance møder komfort – perfekt til hverdagen. Deres blazere er specielt designet til at komplimentere enhver garderobe og er indbegrebet af de hotteste trends. Fælles for alle er deres tidløse snit, som gør dem relevante for enhver type kvinde til enhver type anledning.

Som med alt øvrigt tøj fra ONLY er deres habitjakker udarbejdet med et unikt øje for både form og funktion. De nøje udvalgte materialer gør den behagelig at have på hele dagen, uden at du vil føle dig begrænset. Mange af blazerne fra ONLY kommer også i et bredt farvevalg, så du kan finde en jakke i alt fra en klassisk sort til en dyb marineblå og videre til mere iøjnefaldende nuancer. Dermed har du rig mulighed for at sætte et personligt præg på dit look.

Brug blazeren som et signaturlook

Med en ONLY blazer fra byKalstrup får du muligheden for at udtrykke din unikke stil og tilføje et trendy lag til dine outfits. Disse blazere er perfekte til at skabe et sammenhængende look, hvad end du skal klæde dig på til job eller fritid. Kombiner fx en klassisk sort blazer med et par habitbukser for et skarpt kontor-look eller par jakken med en kjole i satin eller velour for at skabe en interessant kontrast i materialer, der er ideel til middagsselskaber. Den rette ONLY habitjakke kan forvandle et ellers enkelt outfit til noget spektakulært, og hos byKalstrup opfordrer vi dig til at eksperimentere med forskellige stilarter for at finde det udtryk, der bedst udtrykker din individuelle smag.