Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

RABENS SALONER


Det hele begyndte med en Rabens Saloner-kjole…

Da Birgit Olrik Raben grundlagde Rabens Saloner tilbage i 2007, var det med fokus på kjolerne. De smukke kjoler, som ofte er gulvlange og har en afslappet silhuet og smukke prints, er stadig en bærende del af Rabens Saloners kollektioner. Den særlige kombination af det formelle og det afslappede gør kjolerne velegnede til et væld af forskellige lejligheder – du kan sagtens finde en kjole, der er perfekt at tage på, både når du er inviteret til sommerbryllup, og når du skal spise brunch med veninderne.

Siden begyndelsen er meget andet end kjoler kommet til, og brandet er i dag også kendt for både strik, skjorter, kimonoer og meget andet. Nøgleordene er selvfølgelig stadig boheme, afslappet luksus og personlig stil – med et touch af de smukke mønstre og farver, der især findes i den asiatiske beklædningstradition. En stor fordel er, at du altid kan mixe de forskellige dele af kollektionerne på kryds og tværs, fordi farverne og printsene passer sammen på mange forskellige måder. Desuden er det lige præcis i brandets ånd at kombinere flere forskellige mønstre og farver for at skabe et helt unikt look.

Luksuriøs boheme med et strejf af Østen

Rabens Saloner er uden tvivl et af de brands, vi har hos byKalstrup.dk, som skiller sig mest ud fra mængden. De smukke styles taler deres helt eget sprog, og undertonen af asiatisk inspiration giver en helt særlig stemning og et look, som du sjældent finder hos andre brands. Her er der virkelig mulighed for at lade din personlige stil komme til udtryk med tøj, som ikke ligner alt det andet.

Uanset om du vælger en smuk Rabens Saloner-kjole, en buksedragt eller en kimono, er der garanti for et legende og kreativt look, som samtidig er skabt af de bedste materialer og derfor emmer af luksus og eksklusivitet. Gennemgående i hver sæson er de populære bomuldsskjorter og bomuldskjoler, som holder udtrykket år efter år – og også de mange styles i et lidt “krøllet” look er populære for deres afslappede look.

Rabens Saloner med fri fragt og gratis retur

Hos byKalstrup.dk får du altid fri fragt på køb over 400 kroner, og vi garanterer dig en leveringstid på 1-3 hverdage. Du har også fri retur ved køb for over 400 kroner.

Vi brænder for mode og design, og vi vil altid gerne hjælpe dig med dine spørgsmål. Du kan ringe til os på <b>21 13 60 40</b> eller skrive til <b>mail@bykalstrup.dk</b>. Husk også at følge os på Facebook og Instagram under @bykalstrup – her giver vi dig masser af stylingtips, inspiration og nyheder.