Rabens Saloner

Rabens Saloner er kendt for sit boheme eksklusivt design, hvor westen møder østen. Rene linjer med fantastiske og unikke farve kombinationer. Det luksuriøse design er ofte håndlavet og håndfarvet. Skil dig ud, og skab dit eget personlige og unikke look med styles fra det populære Rabens Saloner.
"Rabens Saloner is not just about what you wear.."

Rabens Saloner

Rabens Saloner - Om brandet


Rabens Saloner blev grundlagt af Birgitte Olrik Raben tilbage i 2007. Birgitte var meget inspireret af boheme-stilen og det asiatiske og østlige design - hvilket blev grundstenen til hendes mange smukke tøj-kollektioner fremover. Rabens Saloner har altid og vil altid være en af de mere unikke brands du finder her hos byKALSTRUP. Det Boheme udtryk som der tydeligt skinner igennem hos Rabens Saloner er med til at give kvinderne mulighed for at udtrykke deres egen unikke stil og skille sig lidt mere ud fra mængden end med mere traditionelle styles fra andre tøjmærker.

Da Rabens Saloner startede med at designe kollektioner var det i sær kjoler der var i fokus - men dette blev sidenhen til kjoler og skjorter og så senere til det kæmpe udvalg vi ser idag. I dag laver Rabens Saloner alt tænkeligt indenfor tøj og sko. Faktisk er Rabens Saloner også begyndt at lave interiør og personlig pleje.

Rabens Saloner hos byKALSTRUP


Her hos byKALSTRUP er vi glade for at præsentere et af de største danske udvalg af Rabens Saloner. Du kan finde Rabens Saloner bluser, bukser, jeans, cardigans, kjoler, nederdele, jakker, skjorter, striks og toppe/t-shirts her hos byKALSTRUP. Vi har et kæmpe udvalg af Rabens Saloner kjoler i de smukkeste farver og designs.

Du får fri fragt på køb over 400 kroner her hos os. Og vi garanterer dig at vi sender produkterne dag til dag - det vil sige at du er garanteret en leveringstid på 1-3 hverdage. Du har ALTID fri retur når du shopper hos os.

Shop dit nye Rabens Saloner tøj her hos os idag!