Rabens Saloner

Rabens Saloner er kendt for sit boheme eksklusivt design, hvor westen møder østen. Rene linjer med fantastiske og unikke farve kombinationer. Det luksuriøse design er ofte håndlavet og håndfarvet. Skil dig ud, og skab dit eget personlige og unikke look med styles fra det populære Rabens Saloner.
"Rabens Saloner is not just about what you wear.."
Split Boxy Strik Sweater
DKK 1.450,00

Rabens Saloner et livsstils brand – luksuriøs boheme

Rabens Saloner henvender sig til alle aldre og piger, men oftest vil deres designs tale til den boheme pige, der søger et eksklusivt og kreativt look. Rabens Saloner har altid store kollektioner og et bredt udvalg og vi er hos byKalstrup blandt de største leverandører af Rabens Saloner i Danmark. Vi har et bredt udvalg både inden for toppe, bukser og kjoler. Men strik er også en populær tøj varer fra Rabens Saloner. Det er altid muligt at mixe alle tøj dele fra kollektionerne, og farverne og printene passer altid sammen på kryds og tværs. I særlig grad er Rabens Saloner kendt for sine batik mønstrede toppe, bukser eller kjoler i alle sæsoner. Ønsker du et legende, spraglet og kreativt udtryk i din tøjstil, finder du hundrede procent hjem i tøj styles fra Rabens Saloner. Men ønsker du et eksklusivt, men personligt look finder du bestemt også med sikkerhed hjem i nogle af Rabens Saloners populære tøj kollektioner.

Rabens Saloner har et design, der taler sit helt eget sprog og rammer præcist en populær undertone af østens mystik og stilen er sikker og flippet på den eksklusive måde. Når du køber Rabens Saloner køber du i høj grad en unik stil frem for et nu og her fashion statement. Brandet har hver sæson sine populære bomulds skjorte og bomulds kjoler med i kollektionerne og de holder udtrykket år efter år. Hver sæson kommer de smarte styles i lettere krøllede look af bomuld i nye sæson aktuelle farver.

Hos byKalstrup.dk og i vores fysiske butik finder du også et lækkert Rabens Saloner udsalg - Flere gange om året kan du shoppe med -50% på udvalgte styles.

Rabens Saloner - 2021.1

Den nye kollektion fra Rabens Saloner er landet - 2021.1. Rabens Saloner præsenterer den nye kollektion med det, at når livet er udfordrende, er en følelse af ro og sindsrå såvel som glæde og sjov vigtig. Oplev en masse fantastiske nye designs, hvor der er plads til at drømme og skabe lige præcis det look du ønsker. Du vil få indtrykket af det uformelle men også stærkt feminine når du ser Rabens Saloner her på siden. 2021.1 kollektionen kan både shoppes her på byKalstrup og i vores fysiske  butik i Blokhus.

Rabens Saloner - Om brandet

Raben Saloner blev grundlagt af Birgitte Olrik Raben tilbage i 2007. Birgitte var meget inspireret af boheme-stilen og det asiatiske og østlige design - hvilket blev grundstenen til hendes mange smukke tøj-kollektioner fremover. Rabens har altid og vil altid være en af de mere unikke brands du finder her hos byKALSTRUP. Det Boheme udtryk som der tydeligt skinner igennem hos Rabens Saloner er med til at give kvinderne mulighed for at udtrykke deres egen unikke stil og skille sig lidt mere ud fra mængden end med mere traditionelle styles fra andre tøjmærker.

Da Rabens Salon startede med at designe kollektioner var det i sær kjoler der var i fokus - men dette blev sidenhen til kjoler og skjorter og så senere til det kæmpe udvalg vi ser idag. I dag laver Rabens Saloner alt tænkeligt indenfor kvindemode. Faktisk er Rabens Saloner også begyndt at lave interiør (Rabens Saloner møbler) og personlig pleje.

Rabens Saloner har KJOLEN til fest

Det er ikke altid nemt at finde den helt rette Rabens Saloner kjole til den næste store fest. Men fortvivl ikke – Rabens Saloner er eksperter i smukke kjoler til fest og kan nemt få dig til at føle dig som en million og med en afslappet følelse samtidig. De laver kjole snit der er yderst klædelige og flatterer kroppen på alle punkter. Ofte er de populære Rabens Saloner kjoler gulv lange og i smukke prints, der holder fest efter fest, men også velegnet til en varm sommerdag, hvor en lækker kjole skal bruges til strøgtur.

Ikoniske batik print

Rabens Saloner er kendt for sine særegne batik prints der smukt giver kollektionerne et strejf af østen i vestlig form. Det etniske touch er balanceret til fashion i ren livsstilsform og dit tøj udtryk med Rabenssaloner bliver altid meget brugbart såvel til fest som til hverdag og arbejdsbrug. Du vil som dedikeret fan af deres design, altid føle dig godt tilpas i tøj kollektionerne og opleve hvordan de smarte designs kan bruge til enhver lejlighed og på jobbet.

Få den bedste personlige service online

Vi bestræber os efter at give den bedste og samme personlige service til vores kunder online, som i vores fysiske butikker. Derfor kan du altid kontakte os uanset, hvilket spørgsmål du måtte have. Mangler du inspiration til hvordan du kan style de lækre designs fra Rabens Saloner, så kan du altid klikke ind på vores sociale medier. Besøg os på Facebook & Instagram - @byKalstrup, her deler vi opslag flere gange dagligt. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice - vi er altid klar til at hjælpe dig med styling. Du kan ringe til os på 21 13 60 40 eller skrive til mail@bykalstrup.dk.

Rabens Saloner - Fri fragt & Gratis retur

Du får fri fragt på køb over 400 kroner her hos os. Og vi garanterer dig at vi sender produkterne dag til dag - det vil sige at du er garanteret en leveringstid på 1-3 hverdage. Du har også fri retur ved køb for over 400 kroner.