Rabens Saloner

Rabens Saloner er kendt for sit boheme eksklusivt design, hvor westen møder østen. Rene linjer med fantastiske og unikke farve kombinationer. Det luksuriøse design er ofte håndlavet og håndfarvet. Skil dig ud, og skab dit eget personlige og unikke look med styles fra det populære Rabens Saloner.
"Rabens Saloner is not just about what you wear.."
Henrietta Checked Shirt Jakke
DKK 3.400,00
Sannia Leather Big Tote Taske
DKK 2.250,00
Roosi Lang Skjortekjole
DKK 1.100,00
Roosi Lang Skjortekjole
DKK 1.100,00
Roosi Lang Skjortekjole
DKK 1.100,00
Majbrit Heatwave Bluse
Rabens Saloner Majbrit Heatwave Bluse
DKK 1.400,00
Evalina Kjole
Rabens Saloner Evalina Kjole
DKK 1.200,00
Evalina Kjole
Rabens Saloner Evalina Kjole
DKK 1.200,00
Jytte Cotton Gathered Kjole
DKK 1.250,00
Jytte Cotton Gathered Kjole
DKK 1.250,00
Kadie String Long Kjole
DKK 1.350,00
Kirsten Fossil Cotton Skjorte
DKK 1.150,00
Malene Heatwave Kaftan Kjole
DKK 1.750,00
Jojo Cotton Placket Shirt
DKK 950,00
Jojo Cotton Placket Shirt
DKK 950,00
Teena Hand Dye Knit A Line
DKK 1.500,00
Lizzy Arizona Shirt Dress
DKK 2.300,00
Lizzy Arizona Shirt Dress
DKK 2.300,00
Jona Cotton Placket Shirt Dress
DKK 1.150,00
Jona Cotton Placket Shirt Dress
DKK 1.150,00
Cesilla Stella Tube Dress
DKK 1.700,00
Carlotta Skirt
Rabens Saloner Carlotta Skirt
DKK 1.700,00

Rabens Saloner

Rabens Saloner - Spring/Summer 20 kollektion

Den nyeste kollektion fra Rabens Saloner er landet, og du kan shoppe et af danmarks største udvalg af styles fra den overskønne kollektion. Klæd dig på til dette forår og sommer, og skab din egen magiske stil med moderne styles, hvor du som altid får et mix af det super feminine, det lidt rå og det skønne trend boheme look. Spring/Summer 20 kollektionen byder på de lækreste bomuldsskjorter, skønne lange kjoler i flotte print, cool bukser samt styles du allerede kender i naturens skønne forårs- og sommerfarver. Farverne orange, grå og gul, og giver dig mulighed for at mixe de forskellige nye styles på kryds og tværs. Shop den vidunderlige Spring/Summer 2020 kollektion fra Rabens Saloner online hos byKalstrup og i vores fysiske butikker i Blokhus & Løkken.

Rabens Saloner - Om brandet

Rabens Saloner blev grundlagt af Birgitte Olrik Raben tilbage i 2007. Birgitte var meget inspireret af boheme-stilen og det asiatiske og østlige design - hvilket blev grundstenen til hendes mange smukke tøj-kollektioner fremover. Rabens Saloner har altid og vil altid være en af de mere unikke brands du finder her hos byKALSTRUP. Det Boheme udtryk som der tydeligt skinner igennem hos Rabens Saloner er med til at give kvinderne mulighed for at udtrykke deres egen unikke stil og skille sig lidt mere ud fra mængden end med mere traditionelle styles fra andre tøjmærker.

Da Rabens Saloner startede med at designe kollektioner var det i sær kjoler der var i fokus - men dette blev sidenhen til kjoler og skjorter og så senere til det kæmpe udvalg vi ser idag. I dag laver Rabens Saloner alt tænkeligt indenfor kvindemode. Faktisk er Rabens Saloner også begyndt at lave interiør og personlig pleje.

Få den bedste personlige service online

Vi bestræber os efter at give den bedste og samme personlige service til vores kunder online, som i vores fysiske butikker. Derfor kan du altid kontakte os uanset, hvilket spørgsmål du måtte have. Mangler du inspiration til hvordan du kan style de lækre designs fra Rabens Saloner, så kan du altid klikke ind på vores sociale medier. Besøg os på Facebook & Instagram - @byKalstrup, her deler vi opslag flere gange dagligt. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice - vi er altid klar til at hjælpe dig med styling. Du kan ringe til os på 21 13 60 40 eller skrive til mail@bykalstrup.dk.

Rabens Saloner - Fri fragt & Gratis retur

Du får fri fragt på køb over 400 kroner her hos os. Og vi garanterer dig at vi sender produkterne dag til dag - det vil sige at du er garanteret en leveringstid på 1-3 hverdage. Du har også fri retur ved køb for over 400 kroner.